Χρήστος Αηδόνης: Ο Δήμος Παλλήνης θα αποκτήσει Δημοτική Συγκοινωνία! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χρήστος Αηδόνης: Ο Δήμος Παλλήνης θα αποκτήσει Δημοτική Συγκοινωνία!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 | 2:03 μ.μ.



Οδηγούμε την πόλη μας στο αύριο!
Ο Δήμος Παλλήνης θα αποκτήσει Δημοτική Συγκοινωνία!
Συναντήθηκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου, στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας.
Συζητήσαμε την προοπτική συνεργασίας του Δήμου Παλλήνης με την ΟΣΥ Α.Ε. προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πρώτες ανάγκες Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου.
Η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα σε ένα Δήμο που πολλές κοινωνικές και δημοτικές υπηρεσίες και δομές υστερούν ή είναι ανύπαρκτες.



Η εξυπηρέτηση των δημοτών μας σε απομακρυσμένα σημεία εργασίας ή κατοικίας και η συγκοινωνιακή δικτύωση της πόλης, σήμερα ακούγεται εξωπραγματική. Όμως αυτή η συνθήκη από το 2024 αλλάζει. Ο Δήμος Παλλήνης μπορεί να αποκτήσει δική του Δημοτική Συγκοινωνία.
Στην αρχή, με την αρωγή της ΟΣΥ Α.Ε. που έχει την τεχνογνωσία και τα μέσα, υποστηρίζοντας αυτό το εγχείρημα με μία προγραμματική συμφωνία όπως συμβαίνει και με άλλους Δήμους. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Στ. Αγιάσογλου για την εξαιρετική ενημέρωση και τη διάθεση για συνεργασία.
Στη συνέχεια ο Δήμος Παλλήνης θα αποκτήσει τα δικά του οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, με τις δικές του Στάσεις και θα σχεδιάσει δρομολόγια τέτοια που θα εξυπηρετούν όλες τις πολεοδομικές ενότητες ισότιμα.



Κάθε μέρα που περνά, ξεδιπλώνουμε το πρόγραμμά μας και παρουσιάζουμε στους πολίτες την αναπτυξιακή στρατηγική μας που αγκαλιάζει όλη την τοπική κοινωνία!
Με οργανωμένο σχέδιο οδηγούμε την πόλη μας στο αύριο!
Στις 8 Οκτωβρίου, ψηφίζουμε για να Αλλάξουμε Σελίδα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...