Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου κ Χρήστου Αηδόνη σχετικά με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου κ Χρήστου Αηδόνη σχετικά με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 | 8:16 μ.μ.




Δήλωση μου σχετικά με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων για τη δήθεν δημιουργία κέντρου επεξεργασίας λυμάτων στον Δήμο Παλλήνης.

Το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Παλλήνης, ξεκίνησε η επαγγελματική επίθεση συκοφαντών και κοντυλοφόρων, σημαίνει πως κάποιοι φοβήθηκαν πως ίσως χάσουν τα οφίτσιά τους. Αυτό από μόνο του σημαίνει, πως δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους 17 χρόνια Δήμαρχοι και τώρα που το κατάλαβαν είναι αργά.
Πέτυχαν όμως το αντίθετο αποτέλεσμα.
Ο κόσμος αναρωτήθηκε γιατί τόση επίθεση σε έναν άνθρωπο που ακόμη δεν είχε ανακοινώσει το πρόγραμμά του, παρά μόνο την πρόθεσή του να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου σε συγκεκριμένους βασικούς άξονες που προκύπτουν από τις τεράστιες παθογένειες και ανάγκες της Ανθούσας του Γέρακα και της Παλλήνης.

Πάμε τώρα στο δεύτερο μεγάλο επεισόδιο.
Αφού άρχισε να ξεδιπλώνεται το πρόγραμμα του συνδυασμού μας «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη» ξεκίνησε και η επιλεκτική παράφρασή του σε σημεία όπως της Κυκλικής Οικονομίας του Νερού, όπου οι συκοφάντες το γέμισαν πραγματικά με λύματα και λάσπη και το παρουσιάζουν ως Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων.
Ξεκαθαρίζω, πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ μίλησα για Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στο Δήμο Παλλήνης.
Το πρόγραμμα μας είναι σαφές και μιλά για εκμετάλλευση ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ.
Δηλαδή την επανάχρηση του νερού σε όλες τις δημοτικές δομές (Δημαρχείο , αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α)
μέσω ειδικού συστήματος φιλτραρίσματος μιας διεθνώς διαδεδομένης μεθόδου.
Ένα ταξίδι στην Κύπρο (αθλητικές εγκαταστάσεις) θα ήταν αρκετό για να διαπιστωθεί πως τρέχουν Ευρωπαϊκά προγράμματα ήδη από το 2017 που ασχολούνται αποκλειστικά με την προώθηση της επανάχρησης του γκρίζου νερού στη λεκάνη της Μεσογείου.
Συνεπώς καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Είναι σαφές πως αυτοί που για 17 χρόνια κλέβουν και υφαρπάζουν ελπίδες μέσα από τις μακέτες, έφτασαν στον πάτο της πολιτικής τους ατζέντας και επιλέγουν τη σπέκουλα και τον κιτρινισμό.
Και πως θα μπορούσα κύριε απερχόμενε Δήμαρχε του Δήμου Παλλήνης να μιλήσω για Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων σε ένα Δήμο που η Αποχέτευση αποτελεί ακόμη είδος πολυτελείας.
Ευτυχώς όμως… Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε και Αλλάζουμε Σελίδα!.. σε όλα!

Υ.Γ.
Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις, τιμωρείται βάσει του ποινικού κώδικα. Ας μην το ξεχνούν ορισμένοι. Ο καιρός γαρ εγγύς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...