Χρήστος Αηδόνης: Στις 8 Οκτωβρίου, Αλλάζουμε Σελίδα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χρήστος Αηδόνης: Στις 8 Οκτωβρίου, Αλλάζουμε Σελίδα!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 | 1:14 μ.μ.



Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο Νίκης του Συνδυασμού μας «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη» για τον Δήμο Παλλήνης. Απαρτίζεται από 153 ικανότατα, έμπειρα, αυτοδιοικητικά στελέχη και πολλούς νέους ενεργούς Δημότες, από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες που αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να συστρατευτούν στο μεγάλο αίτημα για Αλλαγή Σελίδας στις 8 Οκτωβρίου!
Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη μας και έχουν όλα τα εφόδια και το δυναμισμό για να αλλάξει ο Δήμος μας Σελίδα!
Για την Ανθούσα, τον Γέρακα και την Παλλήνη έχουν δημιουργηθεί πλέον οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες για να περάσουν στη Νέα Εποχή. Οι τριτοκοσμικές εικόνες που συναντά κάποιος επισκεπτόμενος τον Δήμο μας, τον κατατάσσουν στους πρωτοπόρους της υπανάπτυξης.
Από τις πλατείες της μοκέτας και της μακέτας ήρθε η ώρα να περάσουμε σε σύγχρονους Ευρωπαϊκούς κοινόχρηστους χώρους.
Από τα ψέμματα και τις ανακρίβειες ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με αλήθειες για τις πραγματικές ανάγκες και τους τρόπους για να βγούμε από το τέλμα.
Το Πρόγραμμά μας, η ειλικρίνειά μας και η βούλησή μας να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις για ξεχασμένα – πλην ζωτικά – θέματα όπως το κυκλοφοριακό, το πολεοδομικό, το αποχετευτικό, οι αναπλάσεις, οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, το πράσινο, οι κοινωνικές δομές, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός κ.α είναι η εγγύηση για τους Δημότες μας πως η επόμενη ημέρα για τον Δήμο μας θα είναι περισσότερο φωτεινή και πιο ασφαλής!
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να μας γνωρίσουν και να συμπορευτούν μαζί μας σε μία νικηφόρα πορεία που θα φέρει πάλι τον Δημότη στο προσκήνιο.
Είμαστε η παράταξη και πρώτος εγώ που βάζουμε πάλι τον Δημότη και τις ανάγκες του πάνω από όλους και όλα.
Ο νέος Δήμος Παλλήνης θα δουλέψει για τον Δημότη και όχι για τον Δήμαρχο.
Στις 8 Οκτωβρίου σταματούμε με τη νοοτροπία της οπισθοδρόμησης και της στασιμότητας.
Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινούμε να χτίζουμε μία Πόλη Ανθρώπινη.
Στις 8 Οκτωβρίου, Αλλάζουμε Σελίδα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...