Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις: Τιμή και δόξα σε αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις: Τιμή και δόξα σε αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 | 11:13 π.μ.



Συνδημότες-σες.

Σήμερα με περίσσιο σεβασμό αποδίδουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους μας, τους ήρωες του 1940.

Νοερά μεταφερόμενοι σε κείνη την ημέρα, με τα ίδια συναισθήματα , θα βροντοφωνάζαμε κι’ εμείς, το περίτρανο ΟΧΙ, που απέδειξε πως η ΨΥΧΗ του λαού μας είναι το ισχυρότερο όπλο, απέναντι στους στρατούς των ιδεολογικών εκτρωμάτων.

Η μνήμη μας είναι ζωντανή και αναλλοίωτη.

Την πατρίδα μας την αγαπάμε και την θέλουμε λεύτερη.

Η ιστορία μας έχει γραφτεί με αίμα ανά τους αιώνες, για την πολυπόθητη Ελευθερία.

Δεν διαπραγματευόμαστε σπιθαμή αυτής της Πατρίδας.

Αυτό είναι το σημερινό μας μήνυμα, διατρανώνοντας προς όλους, πως αν χρειαστεί θα είμαστε οι άξιοι συνεχιστές, των ηρώων προγόνων μας.

Τιμή και δόξα σε αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας.


Παν. Μερτύρης.

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης,

Δήμου Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...