FACEBOOK-ιές: Τριτοκοσμικές εικόνες στο Βακαλόπουλο Παλλήνης !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

FACEBOOK-ιές: Τριτοκοσμικές εικόνες στο Βακαλόπουλο Παλλήνης !!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 | 11:23 π.μ.



Βακαλόπουλο Παλλήνης. Οδός Πλουτάρχου. Έτος 2020. 

Εικόνα τριτοκοσμική με παράνομη χωματερή. Έχω κάνει ήδη δύο φορές αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμος Παλλήνης για να επιληφθεί του θέματος και φυσικά όχι μόνο δεν έγινε τίποτα αλλά δεν έλαβα καν απάντηση. 

Ο Δήμος απαξιά μάλλον να απαντήσει σε έναν δημότη. Το καλοκαίρι δε η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για εκδήλωση πυρκαγιάς και έχω κάνει αναφορά στην Πυροσβεστική και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Όπως όμως βλέπετε όλοι η κατάσταση συνεχίζει να είναι τραγική και άκρως επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία αλλά και την οδική ασφάλεια. Το post όμως δεν στοχεύει μόνο τον Δήμο αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που δεν σέβονται τον κανονισμό καθαριότητας και θεωρούν πως είναι σωστό να μετατρέψουν ένα σημείο του Δήμου μας σε χωματερή. Ντροπή, αηδία και αγανάκτηση.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...