Κορωνοϊός: «Ψυχρολουσία» με 1259 νέα κρούσματα και 102 διασωληνωμένους [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κορωνοϊός: «Ψυχρολουσία» με 1259 νέα κρούσματα και 102 διασωληνωμένους [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 | 9:13 μ.μ.



Δραματική προειδοποίηση από τον Σωτήρη Τσιόδρα - Μαγιορκίνης: Προ των πυλών εκθετική αύξηση των κρουσμάτων - Απειλείται το σύστημα υγείας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα - Σε Αττική και Θεσσαλονίκη σχεδόν τα μισά κρούσματα - Στο 58% η κάλυψη των μονάδων ΜΕΘ στην Αττική -  Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Νέο «αρνητικό ρεκόρ» κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα μας ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ ενώ για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών ξεπέρασε τους 100.  Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 1.259 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 112 συνδέονται με γνωστές συρροές και 62 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 32752, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες. Μετά το σοκ των 1.259 κρουσμάτων εκτάκτως στην ενημέρωση βρέθηκε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...