Κουτσικούρης – Βίτσιος: Ανυπόστατα όλα αυτά που λέγονται και γράφονται … Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουτσικούρης – Βίτσιος: Ανυπόστατα όλα αυτά που λέγονται και γράφονται …

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 | 2:46 μ.μ.

φωτογραφία2a

Μία “μικρή” έκπληξη μας περίμενε χθες Σάββατο στο γήπεδο της Παλλήνης.
Είχαμε πάει να παρακολουθήσουμε ποδοσφαιρικό αγώνα των Ακαδημιών του Παλληνιακού και συναντήσαμε τους δημοτικούς συμβούλους κο Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη και κο Άρη Βίτσιο οι οποίοι απολάμβαναν το ουζάκι τους περιμένοντας τον συνάδελφό τους και επικεφαλή του συνδυασμού τους κο Μερτύρη Παναγιώτη.

Εδώ και λίγες μέρες αρκετά έχουν γραφτεί από ανώνυμους, σε Blogs και Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την συνεργασία τους μέσα στη δημοτική ομάδα αλλά και την φιλία τους.

φωτογραφία1

Δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και τους ρωτήσαμε εάν ισχύει κάτι από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στη τοπική μας κοινωνία.

Με μία φωνή και οι δύο, μας είπαν, πως τα πάντα είναι ανυπόστατα, αβάσιμα και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και πως το μόνο που καταφέρνουν κάποιοι ανώνυμοι είναι να τους “ενώσουν” ακόμα πιο πολύ.
Μας υποσχέθηκαν επίσης και κάποιες “δυσάρεστες εκπλήξεις” για κάποιους χωρίς να αναφέρουν ονόματα.

Δυστυχώς έπρεπε να αποχωρήσουμε και δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον κο Μερτύρη ώστε να μας πει και ο ίδιος δύο λόγια σχετικά με τα παραπάνω.

Γιώργος Λάιος
Παλλήνη Press

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...