ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 39η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΡΑΚΑ «Η ΠΗΓΗ» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 39η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΡΑΚΑ «Η ΠΗΓΗ»

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 | 7:00 μ.μ.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου ΠΗΓΗ η 39η Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα Μανιού, ανέγνωσε τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του 2012, ένα πλούσιο απολογισμό,αντάξιος του ιστορικού συλλόγου μας το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Βάσει της ημερήσιας διάταξης, εξελέγησαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τα οποία θα διενεργήσουν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ την επόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013.
Επίσης η πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου που διενέργησε τον οικονομικό έλεγχο, κ. Μαρία Τριγάζη,  ανέγνωσε το πρακτικό της έκθεσης με τα οικονομικά αποτελέσματα του 2012. Τέλος ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του Συλλόγου μας .

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο Αντιδήμαρχος – αναπληρωτής του κ. Φώτης Αβαρκιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Νεκτάριος Καλαντζής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σταύρος Δρούγκας, Γρηγόρης Καραγιάννης, Ειρήνη Κουνενάκη, Δ. Καρκούλιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτρης Καρράς, Δημόπουλος Γιάννης, Λεβαντή Μαρία, Μπουντουβάς Τάσος, Λιακόπουλος Άγγελος και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλλήνης κ. Κώστας Σμέρος.

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...