Έκρηξη βόμβας στο «The Mall» - Δύο τραυματίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκρηξη βόμβας στο «The Mall» - Δύο τραυματίες

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 | 12:32 μ.μ.

Έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall, Αμαρουσίου, στην Ελλάδα. Από την έκρηξη, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

037

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου και από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές, στα καταστήματα που υπάρχουν στο χώρο.

Η αστυνομία και η εταιρεία ασφαλείας, που είναι υπεύθυνη για το χώρο, είχαν προχωρήσει σε διαδικασία εκκένωσης του εμπορικού κέντρου, καθώς στις 9:55πμ προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, που αναφερόταν σε έκρηξη βόμβας εντός 50 λεπτών, ενώ ακολούθησε και δεύτερο στην ιστοσελίδα zougla.gr 10 λεπτά αργότερα.
Ο άγνωστος δεν αναφέρθηκε σε οργάνωση, είπε ωστόσο ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης.
Ο χώρος έχει αποκλειστεί και με αστυνομική διαταγή έκλεισε ο σταθμός «Νερατζιώτισσα», ενώ στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί και ασθενοφόρα.
Παρά το γεγονός ότι τα εμπορικά καταστήματα δεν λειτουργούν, το Mall είναι ανοιχτό και τις Κυριακές, δεδομένου ότι στο χώρο λειτουργούν καφετέριες, εστιατόρια, χώροι παιχνιδιών και κινηματογράφοι και το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα είναι σημείο έλξης για οικογένειες με παιδιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...