«ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ !!! [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ !!! [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 | 11:00 π.μ.

Παιδικές φωνούλες χαράς, ξεγνοιασιάς και ΄γέλιου “πλημμύρισαν” την αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα  και «σήμαναν» πρόωρα τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/12/2012 και διοργάνωσε ο “Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννης Θεολόγος” έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους μικρούς φίλους της περιοχής αλλά και από τους γονείς τους.

Τα παιδιά  είχαν την τιμητική τους και απόλαυσαν για ένα δίωρο περίπου το Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης αλλά και στο διάλλειμα με την φροντίδα του Συλλόγου ,  παρατέθηκε πλούσιος μπουφές με γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Φυσικά το παρόν στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ  του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλογου “Αγ. Ιωάννης Θεολόγος”  αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος κος Καρκούλιας Δημήτρης.

Το Παλλήνη Press το οποίο στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις ήταν εκεί  κάλυψε  την εκδήλωση, είδε από κοντά τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών  και  παροτρύνει και άλλους συλλόγους να προχωρήσουν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, διότι τα παιδιά είναι  τα μόνα που δεν φταίνε για την σημερινή κατάσταση  που έχει περιέλθει η κοινωνία μας. Το ηθικό, η διάθεση και η χαρά τους, πρέπει να είναι στο ζενίθ.

Για το Παλλήνη Press
Γιώργος Λάιος

IMG_9111

IMG_9118  Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο κος Μωραϊτης Γιάννης , κος Ράλλης Ευάγγελος, ο τοπικός σύμβουλος κος Πόλύδωρος Άγγελος, ο δημοτικός σύμβουλος κος Καρκούλιας Δημήτρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Φραγκόπουλος Χρήστος και ο κος Γεωργαντάς Αργύρης

 

Πατήστε [ΕΔΩ] για να δείτε
και άλλες φωτογραφίες της εκδήλωσης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...