ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΕΡΑΚΑΣ 0-0 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΕΡΑΚΑΣ 0-0

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 | 12:57 π.μ.

20121208_9999_25

Σε ματς χωρίς φάσεις και γεμάτο δύναμη, σε αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο, Αήττητος και Γέρακας έμειναν στο …μηδέν! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν αρχικά κάποιο ρυθμό στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρουν ενώ ο Γέρακας ήταν καλύτερος κατά διαστήματα και είχε 1-2 ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του β’ ημιχρόνου.
Στο 85’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κρητικός και στο 90’ έκανε χέρι στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλούδης. Το φάουλ εκτέλεσε άσχημα ο Βάρδας και το ματς έληξε…
Οι δύο τερματοφύλακες έπιασαν την μπάλλα λίγες φορές στη διάρκεια του αγώνα! Ο νέος προπονητής του Αήττητου Βασίλης Τσέπας, ζ΄ήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν στο τέλος, αλλά δεν τους είχε απομείνει αρκετή δύναμη για να ανταποκριθούν! Ο Γέρακας βγήκε 3-4 φορές στην αντεπίθεση αλλά τα τελειώματα των φάσεων ήταν απογοητευτικά!
Προσεκτικός ο διαιτητής Βακκάς (Γιαλούρης, Οικονόμου), δεν άφησε περιθώρια για γκρίνιες.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μαγκλάρας, Μαγκουσοχατζάκης, Καλούδης, Γκερδούκης, Κολάνγκη, Φράγκος, Τσαμουρτζής, Φυτιλής (65’ Λάππας), Μητσιώνης (76’ Σταύρου), Μασκλαβάνος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Ζώης, Δημητριάδης, Κάλης, Καρλατήρας, Βούρλας, Μπερέτης (89’ Γεωργόπουλος), Βάρδας, Δ. Πελέκης (82' Τσαδήμας), Μαργέτης (60' Κρητικός), Δελάρδας.

http://neaepsana.blogspot.gr/2012/12/0-0.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...