ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις παντού τη Δευτέρα αλλά και «παράθυρο» για λήξη τους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις παντού τη Δευτέρα αλλά και «παράθυρο» για λήξη τους

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 | 1:28 μ.μ.

034 Σε γενικευμένες καταλήψεις δημοτικών κτιρίων συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων ευαίσθητων υπηρεσιών (αποκομιδή απορριμμάτων, παιδικοί σταθμοί, ΚΕΠ κλπ) προχωρά αύριο Δευτέρα, ημέρα Πανελλαδικής Σύσκεψης των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της, που θα κρίνει πώς και με ποια μορφή θα συνεχισθούν οι κινητοποιήσεις του κλάδου ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας-απολύσεων, η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

«Προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι Γενικές Συνελεύσεις, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 έχει αποφασισθεί η επέκταση των καταλήψεων σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων, αντί των Γραφείων Προσωπικού στα οποία είχαν επικεντρωθεί έως και σήμερα Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 για να μην σταλεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κανένα στοιχείο, καμία διαπιστωτική πράξη», τονίζεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

«Παράθυρο» για λήξη καταλήψεων και προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Πάντως, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στην Πανελλαδική Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Novotel Athens» (Μιχαήλ Βόδα 4-Αθήνα), στις 12.00 το μεσημέρι, «κατά τη διάρκεια της οποίας θα κατατεθούν οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων για τις δράσεις και τη μορφή συνέχισης των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,  θα παραβρεθούν και οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας που θα ενημερώσουν τους παρισταμένους για το τι συνεπάγεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και πώς θα αντιμετωπισθεί».

Εξέλιξη, που κατά ορισμένα μέλη του δ.σ. σημαίνει «παράθυρο» για τη λήξη των κινητοποιήσεων και ομαδικές προσφυγές στη Δικαιοσύνη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...