Τελειώνει το λάδι από το πολιτικό καντήλι του Θανάση Ζούτσου. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τελειώνει το λάδι από το πολιτικό καντήλι του Θανάση Ζούτσου.

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 | 7:58 μ.μ.



Τελειώνει το λάδι από το πολιτικό καντήλι του νυν δημάρχου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης Θανάση Ζούτσου. Ο άλλοτε κραταιός δήμαρχος, από το 2005 μέχρι σήμερα, έχει κάνει πλέον τον κύκλο του στη θέση αυτή. Οι πολίτες της περιοχής του Γέρακα και της Παλλήνης αναζητούν πλέον έναν υπεύθυνο πολιτικό, ο οποίος θα δώσει ανάπτυξη στον δήμο τους.

Είναι ανεπίτρεπτο στον 21ο αιώνα η ευρύτερη περιοχή να έχει ακόμα χαβούζες και βόθρους και να μη διαθέτει σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα, όταν τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν δοθεί από την κεντρική διοίκηση εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό στη διαχείριση των λυμάτων.

Το 2019 ο κ. Ζούτσος είχε δεσμευθεί ότι στις εκλογές του 2023 το πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους του δήμου θα έχει λυθεί. Δυστυχώς για τον κ. Ζούτσο, για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Η υποψηφιότητα του Χρήστου Αηδόνη συγκεντρώνει δυνάμεις από όλα τα κόμματα και είναι πλέον κοινή εκτίμηση ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Γέρακα-Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...