Τα ατοπήματα του κου Ζούτσου δεν έχουν τελειωμό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα ατοπήματα του κου Ζούτσου δεν έχουν τελειωμό

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 | 7:13 μ.μ.




Τα ατοπήματα του Δημάρχου δεν έχουν τελειωμό


Για άλλη μια φορά ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Ζούτσος περιφρόνησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, στο οποίο δεν διανοήθηκε στιγμή να εκχωρήσει αρμοδιότητες και πόρους, πόσο μάλλον να υιοθετήσει αποφάσεις και τεκμηριωμένες προτάσεις.

Τελευταίο θεσμικό ατόπημα του δημάρχου ήταν η κατά μόνας ενημέρωση για τις πρόδρομες μελέτες και εργασίες που σχετίζονται με την αποχέτευση της Κάντζας. Και μάλιστα την ώρα που αρνείται επιμόνως να γνωστοποιήσει το χρονοδιάγραμμα της έναρξης των έργων σύνδεσης γειτονιών εντός και εκτός σχεδίου πόλης, όπως κατ΄ επανάληψη του έχουμε ζητήσει.

Πρεμούρα, τρεμούρα και πανικός, ως φαίνεται, διακατέχουν τον κ. Ζούτσο, ο οποίος ακόμα πιστεύει ότι με δοξασίες, κολακείες, αυτάρεσκες φωτογραφίες και προπαντός κάλπικες υποσχέσεις μπορεί να απολαμβάνει το δημαρχιακό θώκο. Δυστυχώς, για το ίδιο και το επιτελείο του, η κλεψύδρα άδειασε και η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ξεκίνησε. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ηγεσίες «όρθιες» και όχι «ορθούμενες».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...