Ειρήνη Κουνενάκη: Τα ψέματα του Δημάρχου Παλλήνης [No 2] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ειρήνη Κουνενάκη: Τα ψέματα του Δημάρχου Παλλήνης [No 2]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 | 11:03 μ.μ.



Σε συνέχεια των ψευδών ανακοινώσεων στην κοπή πίτας του Συλλόγου Λόφου Παλλήνης για κατασκευή οδών στο Λόφο Παλλήνης και για την ολοκλήρωση της ένταξης της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης, ο Δήμαρχος κ. Α. Ζούτσος ανέφερε ότι …..κατόπιν ενεργειών(!) του, ξεκινάει η αντιστήριξη των πρανών του ρέματος στο Λόφο Παλλήνης. 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας: 

1. Από το 2020, το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης με ομόφωνη απόφαση του, υπέβαλε αίτημα στην τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας για την άμεση αποκατάσταση του  τμήματος του ρέματος στο τέρμα Σαλαμίνος του Λόφου Παλλήνης εξαιτίας των κατολισθήσεων που προηγήθηκαν και που καθιστούν τον δρόμο επικίνδυνο για περαιτέρω κατολισθήσεις και αποκλεισμό των κατοίκων.




2. Το 2022, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης επανέρχεται με  ομόφωνη απόφαση του και ζητάει από την τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, την ενίσχυση και στήριξη των πρανών στο κεντρικό ρέμα και σε μήκος 500-1000 μέτρων γιατί οι σημειακές παρεμβάσεις δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος του κινδύνου που ελλοχεύει, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα. 



Άρα: όχι κατόπιν ενεργειών του ……..αλλά κατόπιν των ομόφωνων αποφάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλλήνης!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...