Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις: Βγάζοντας φωτογραφίες κάτω από τον περιστερώνα, χωρίς αιδώ, αλλά με περίσσευμα προεκλογικού θράσους. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις: Βγάζοντας φωτογραφίες κάτω από τον περιστερώνα, χωρίς αιδώ, αλλά με περίσσευμα προεκλογικού θράσους.

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 | 9:58 μ.μ.




🔸Νεαρή συντοπίτισσά μας, πριν από λίγο καιρό, ως τελειόφοιτη φοιτήτρια τότε στην Αρχιτεκτονική Σχολή τού ΕΜΠ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ στον Δήμο Παλλήνης, δηλαδή στον ίδιο τον κύριο Δήμαρχο, την μελέτη αναστήλωσης για την συντήρηση τού… πολυφωτογραφημένου (και εσχάτως “τοποσημασμένου”) μνημείου της Βυζαντινής εποχής, τον περιώνυμο “περιστερώνα”, χαρακτηρισμένο ήδη ως “Διατηρητέο Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς”.

🔸Η μελέτη αυτή, επρόκειτο να ανατεθεί στην φοιτήτρια από τους καθηγητές τής Σχολής της στο ΕΜΠ, στο πλαίσιο τής Πτυχιακής της άσκησης, πάντα κάτω από την καθοδήγηση των κορυφαίων καθηγητών τού Πολυτεχνείου, όπου με την ολοκλήρωσή της, ο Δήμος θα εξοικονομούσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αφού η εν λόγω μελέτη θα κατέληγε στις αρμόδιες Υπηρεσίες τού Δήμου με μηδενικό κόστος, ενώ ταυτόχρονα, θα μπορούσαν να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες ανάθεσης και εκτέλεσης του έργου τής συντήρησης.

🔸Μια μελέτη, προσφορά από μία νεαρή Αρχιτέκτονα, γεμάτη με όνειρα, ελπίδες, αλλά και αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε, στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής της πορείας.

🔸Προβάλλοντας μια σειρά από αστείες δικαιολογίες και κοροϊδεύοντας επί εξαμήνου την νέα επιστήμονα, καθώς αρχικά της είχε απαντήσει θετικά, τελικά της αρνήθηκε.

🔸Μελέτη με μηδενικό κόστος για τον Δήμο όμως, σημαίνει ότι και κάποια άλλα πράγματα, θα ήταν επίσης μηδενικά.
Και ο νοών νοείτω…

🔸Κύριε Ζούτσο, πέραν των όσων σάς καταμαρτυρούν τα παραπάνω γεγονότα, θα είστε επιπλέον υπόλογος, στην περίπτωση που, ο μη γένοιτο, καταρρεύσει τμήμα ή στο σύνολό του το μνημείο λόγω μη συντήρησής του, ως απόρροια της δικής σας αρνητικής απόφασης, και εντέλει, ο κύριος υπεύθυνος τής όποιας αρνητικής εξέλιξης.

🔸Τέλος, αισθανόμαστε την υποχρέωση να αναφέρουμε το όνομα τής κυρίας Δήμητρας Πράπα, προκειμένου να την ευχαριστήσουμε.

🔸Έστω εμείς…

🔸Έστω και τώρα.

🔸Για την τότε ανιδιοτελή προσφορά της.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...