ΠΑΛΛΗΝΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ Δ. 16 ΕΤΩΝ [ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ Δ. 16 ΕΤΩΝ [ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 | 11:16 μ.μ.



Στις 15.01.2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Παλλήνης, ο ανήλικος Ηλίας Δ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ηλίας Δ. έχει ύψος 1.62μ., ζυγίζει 46 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση του Ηλία Δ. 16 ετών θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...