Ειρήνη Κουνενάκη: Τα ψέματα του Δημάρχου Παλλήνης χρονιάρες μέρες! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ειρήνη Κουνενάκη: Τα ψέματα του Δημάρχου Παλλήνης χρονιάρες μέρες!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 | 1:08 π.μ.



Προσκληθήκαμε και συμμετείχαμε σήμερα στις κοπές της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων του Λόφου Παλλήνης και του Λουτρού Παλλήνης.

Οι επισημάνσεις μας με λίγα λόγια:

Ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος κάνοντας κατάχρηση του χρόνου και την φιλοξενίας των διοργανωτών, βρήκε την ευκαιρία -χρονιάρες μέρες- να μιλήσει για τα έργα του στους οικισμούς του Λόφου και του Λουτρού Παλλήνης. 

Θα προσπερνούσαμε την αλαζονική ασέβεια του -το κάνει συστηματικά χρόνια τώρα- αν δεν έλεγε ΨΕΜΑΤΑ και ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

Απαντούμε και δεν θα διαψευστούμε γιατί οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ προκύπτουν από τα επίσημα έγγραφα που τα έχει και τα έχουμε.

❗️Μίλησε για την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης του Λόφου Παλλήνης και του Λουτρού Παλλήνης και είπε «ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο.» 

❗️ΨΕΜΑΤΑ! Μόλις στις 20 Δεκεμβρίου 2022 ανατέθηκε σε μελετητή η σύνταξη μελέτης για την επικύρωση από το Δασαρχείο  και τον Ο.Ρ.Σ.Α των Δασικών Γραμμών του υπό έγκριση Ρυμοτομικού Σχεδίου του Αγ. Αθανασίου - Λόφου. 

Η διαδικασία ένταξης δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από δυο χρόνια και βέβαια ακολουθεί η Πράξη Εφαρμογής με άγνωστο το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της. 

Απλό δείγμα της αναμενόμενης χρονοκαθυστέρησης απαντάται από τις 4 πράξεις εφαρμογής στις περιοχές βορείως της Μαραθώνος. Αυτές οι Πράξεις Εφαρμογής ανατέθηκαν σε μελετητικό γραφείο το 2016 και ακόμη βρίσκονται  σε εκκρεμότητα. Δηλαδή 6 χρόνια κι ακόμη τίποτε! 

❗️Σε ό,τι αφορά την ένταξη του οικισμού Λουτρό Παλλήνης στο Σχέδιο Πόλης δεν ντράπηκε να πει ότι βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης το Σχέδιο Πόλης; Τον προκαλούμε να πει την αλήθεια κι αν δεν το κάνει θα το κάνουμε εμείς σε δημόσια συζήτηση με τους δημότες του οικισμού. Το Σχέδιο Πόλης του Λουτρού έχει δρόμο πολλών ετών ακόμη!

 ❗️Ανέφερε ο Δήμαρχος ότι προχωρά το έργο της συντήρησης οδοποιίας προϋπολογισμού  3.000.000 ευρώ, στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, λέγοντας ότι θα λύσει προβλήματα οδοποιίας στις περιοχές Λόφου και του Λουτρού Παλλήνης.

❗️ΨΕΜΑΤΑ! Στην επίσημη διακήρυξη του έργου ασφαλτόστρωσης ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ του Λόφου Παλλήνης, μόλις δύο δρόμοι από τον οικισμό Αγίου Αθανασίου και μόλις τέσσερις δρόμοι από τον οικισμό του Λουτρού Παλλήνης!

Αυτές είναι οι αλήθειες και μ’ αυτές απαντάμε στις ανέξοδες κοροϊδίες του και στα συνεχή ψέματα του!

Κι ένα θεσμικό ατόπημα: Με εντολή του Δημάρχου ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να παραλάβει τα κομμάτια της πίτας που προορίζονταν για τα αιρετά μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου!!







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...