Ο κ. Χαρ. Στεφανόπουλος νέος διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο κ. Χαρ. Στεφανόπουλος νέος διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 | 10:45 μ.μ.



Ο κ. Χαράλαμπος Στεφανόπουλος, αναλαμβάνει από σήμερα τη διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης διαδεχόμενος τον κ. Δημ. Παναγιώτου που ήδη ανέλαβε τη διοίκηση του Τ.Α  Aγίας Παρασκευής.   

Ο κ. Χ. Στεφανόπουλος είναι από τα παλαιότερα στελέχη της Αστυνομίας στην περιοχή του Δήμου Παλλήνης του οποίου, άλλωστε, είναι δημότης, πατέρας τριών παιδιών και μάλλον, ο πλέον …αναγνωρίσιμος αστυνομικός στην τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι την υπηρετεί από το 2002 με το βαθμό -τότε- του αρχιφύλακα.



Έχει καλή γνώση και αντίληψη των ζητημάτων και προβλημάτων που άπτονται της τοπικής εγκληματικότητας και αυτό συνέβαλε πολλές φορές στην σύντομη διαλεύκανση παραβατικών συμπεριφορών, κυρίως, ληστείες, διαρρήξεις και απάτες.

Ο κ. Χαρ. Στεφανόπουλος σε λίγες ημέρες προάγεται σε Αστυνόμο B’ και το πρώτο, …επώδυνο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει, η λύση του οποίου, όμως, δεν εξαρτάται από τον ίδιο,  η υποστελέχωση του Τμήματος.

Από τα 45 άτομα που στο παρελθόν υπηρετούσαν στα Τμήματα Ασφαλείας Γέρακα και Παλλήνης, σήμερα, στο ενιαίο Τμήμα Ασφάλειας, υπηρετούν μόλις 18, αριθμός που δεν ανταποκρίνεται ούτε στις στοιχειώδεις λειτουργικές ανάγκες του Τμήματος, συμπεριλαμβανομένων και των περιπολιών στους δρόμους του Δήμου.

 Ακόμη όμως και με τους 18 διαθέσιμους αστυνομικούς τα προβλήματα δεν είναι διαχειρίσιμα! Η αιτία, διαχρονική! «Με άνωθεν εντολές», αστυνομικοί της Ασφάλειας αναλαμβάνουν  σχεδόν σε καθημερινή βάση «έκτακτες» υπηρεσιακές ευθύνες εκτός ορίων Δήμου Παλλήνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του τοπικού Τμήματος.

Οι έκτακτες, αυτές ευθύνες, αντιστοιχούν σε «σκοπιές φύλαξης» δικαστικών, πολιτικών και εν γένει, ατόμων που «χρειάζονται ειδική προστασία» ή συνοδείας φύλαξης κατά τις μετακινήσεις τους από τις κατοικίες τους στις υπηρεσιακές έδρες τους.

Πηγή ΝΕΟΛΟΓΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...