Γ.Σ.ΠΑΛΛΗΝΗΣ Basketball - Έναρξη εγγραφών περιόδου 2021-2022 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γ.Σ.ΠΑΛΛΗΝΗΣ Basketball - Έναρξη εγγραφών περιόδου 2021-2022

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 | 12:18 π.μ.

 


Ο Γ.Σ. Παλλήνης ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές της περιόδου 2021-2022 για τις Ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.

Στελεχωμένος από μία ομάδα προπονητών-παιδαγωγών με πολύχρονη εμπειρία τόσο ως παίκτες όσο και ως προπονητές, ο Γ.Σ. Παλλήνης παρέχει ιδεώδεις συνθήκες για να αναπτύξει ένα παιδί τις ικανότητές του σε ένα απολύτως ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον. Οι προπονήσεις του Συλλόγου πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παλλήνης επί της Λεωφ. Μαραθώνος, καθώς και στα παρακείμενα ανοικτά γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Παλλήνης.


Ο Σύλλογος συμμετέχει στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ όλων των ηλικιών, ενώ διαθέτει και ακαδημίες μη αγωνιστικών τμημάτων:

 

Ο Γ.Σ. Παλλήνης πρωτοπόρησε πέρυσι, στη διάρκεια της καραντίνας, παρέχοντας αδιάλλειπτα στους αθλητές του προγράμματα φυσικής κατάστασης μέσω σύγχρονης επικοινωνίας με τους προπονητές τους 2-3 φορές κάθε εβδομάδα, σε όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Το ίδιο θα κάνει και φέτος στην απευκταία περίπτωση νέας καραντίνας, καθώς θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους αθλητές του και θα τους βοηθάει παρέχοντας σωματική άσκηση ακόμη και εάν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6936-754367 και 6947-565195, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση pallinibc@gmail.com .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...