Μερτύρης: Κύριε Ζούτσο η κοινωνία δεν θέλει «θυμωμένο» Δήμαρχο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Κύριε Ζούτσο η κοινωνία δεν θέλει «θυμωμένο» Δήμαρχο

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 | 8:57 μ.μ.




Όσο καλές προθέσεις και να έχεις,  για εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμαρχο, για μια σειρά από ζητήματα, μόλις τον ακούσεις να τοποθετείται, μετανιώνεις και αντιλαμβάνεσαι τα «αδιέξοδα» που δημιουργεί, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χαρακτήρα του.  
Όλες του οι ενέργειες και αποφάσεις αποκρύβουν σκοπιμότητες και την ματαιοδοξία, για διαιώνιση του στον δημαρχιακό θώκο.
Από αξίωμα, το έχει υποβιβάσει σε αυτοσκοπό.
Αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί εύλογα την εικόνα περί «επαγγελματία Δημάρχου».
Στην προχθεσινή λοιπόν συνεδρίαση θίχτηκε από την αναφορά μου, πως επί 15 χρόνια βιοπορίζεται με την αντιμισθία του Δημάρχου και όχι του δικηγόρου. (Θέλει να παρουσιάζεται ως δικηγόρος παρ’ Αρείω  Πάγο, λες και αυτό είναι μια δύσκολη ιδιότητα για να επικαλείται, όπως παράλληλα επικαλείται και τη συμμετοχή του στο φοιτητικό κίνημα, χωρίς βέβαια κανένα συγκεκριμένο στοιχείο που να καταξιώνει τις κουβέντες του). 
Αφορμή για τα λεχθέντα αποτέλεσε το ερώτημά μου πως ένας νομομαθής δεν έχει συστήσει Νομική υπηρεσία στον Δήμο μας, με αποτέλεσμα τις αναθέσεις των υποθέσεων του Δήμου σε συγκεκριμένους τρίτους, που μας στοιχίζουν υπέρογκα ποσά. 
Τι πολιτικές είναι αυτές και που αποσκοπούν; Μη μου πείτε πως δεν γεννιούνται ερωτήματα;
Αγαπητοί συνδημότες ο άνθρωπος έχει ξεφύγει. Δεν αντέχει την παραμικρή αντιπαράθεση. Θυμώνει με το παραμικρό. Όμως η κοινωνία δεν θέλει «θυμωμένο» Δήμαρχο. 
Αν δεν μπορεί να είναι ευ-δαίμων λυπάμαι έχουμε πρόβλημα.
Κύριε Ζούτσο, θα συμφωνήσω πως ο κόσμος σας επίλεξε για Δήμαρχο,   δεν σας έδωσε όμως «ελέω του Θεού βασιλεία».
Σας είπαμε λοιπόν στο Συμβούλιο, πως εδέησε επιτέλους να έρθει η ώρα των υπογραφών, αλλά δεν είδαμε να προσκαλείτε σε αυτή τη μικρή τελετή τους ντόπιους τουλάχιστον συντελεστές. Εξηγήσαμε πως είναι ασέβεια να μην έχετε καλέσει προγενέστερους Δημάρχους, ή τους δημοτικούς Συμβούλους. Δεν έχουν συμβάλει κατά τη γνώμη σας στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων για τις υποδομές του τόπου; 
Καλύπτεστε πίσω από τον COVIT, ενώ την ίδια ώρα συγχρηματοδοτείτε πανηγύρια με επιλεκτικά κριτήρια.
Από τη μια δηλαδή, μη μοιραστείτε την «δόξα» με προκατόχους σας και από την άλλη σταθερός στις λαϊκίστικες επιλογές σας, θεωρώντας πως έτσι αντλείτε ψήφους. (Δεξαμενή των Κρητικών ψηφοφόρων).
Επί του συγκεκριμένου, έχει άδικο ο Δημοτικός μας Σύμβουλος Θάνος Οικονόμου, που σας εγκαλεί, ζητώντας να συμπεριφερθείτε αναλογικά προς όλους τους Συλλόγους και Σωματεία;
Έχετε ξεχάσει μάλλον κ. Ζούτσο, πως η πλειοψηφία σας είναι επίπλαστη, με Συμβούλους «δεκανίκια» και παρ΄όλα αυτά, παρουσιάζεστε ως ο κυρίαρχος μιας ισορροπίας, που διαμορφώθηκε βέβαια μετά τις εκλογές. 
Με yes man, με απόντες-παρόντες, με το υπερπλειοψηφικό της Οικονομικής Επιτροπής!
Είστε όμως και ανεπαρκής κ. Ζούτσο.
Όπως δεν καταφέρατε να αναδείξετε στην Κεντρική εξουσία το σημαντικό ζήτημα της Αποχέτευσης (τρεις διαφορετικές κυβερνήσεις άραγε ανάλγητες ή λαθεμένοι οι χειρισμοί σας;), ώστε να χρειαστούν τόσα χρόνια, έτσι
και στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο, δεν μπορούσατε να απαντήσετε στις τοποθετήσεις του Συμβούλου μας Γιάννη Χαλκίδη επί οικονομικών θεμάτων. Ο λόγος; Η απουσία του Γ. Γραμματέα του Δήμου. Η ανεπάρκειά σας, φαίνεται σε κάθε στιγμή, όταν είστε μόνος!
Δε χρειάζονται πολλές κουβέντες, για να καταλάβουν ακόμη και οι συμπολίτες που σας υποστήριζαν μέχρι στιγμής, πως πολλά πράγματα δεν πάνε καλά στον Δήμο.
Όλα τα ικανά στελέχη του Δήμου μας είναι απέναντι σας. Μέσα και έξω από το Συμβούλιο.
Εσείς, αν  είστε καλός  κάπου είναι η  «εκμετάλλευση» των μηχανισμών και αυτό δυστυχώς προς την δική σας ωφέλεια,  όπως ήδη προανέφερα.
Διοικείτε με θα,θα,θα.
Υλοποιείστε πρώτα κάτι και εμείς θα σας χειροκροτήσουμε.
Υποσημ:Τα πάρκα «τσέπης» που εξαγγείλατε μιμητικά τελευταία, στην Αθήνα υλοποιούνται  οικονομικά μέσω της πολυεθνικής P&G.

Παν. Μερτύρης.
Επί Κεφαλής  Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Παλλήνης.

1 σχόλια :

Unknown είπε...

κοιταξτε φτιαξτε την ΑΠΟΧΕΥΤΕΣΗ στο γερακα και παλληνη και να φτιαχθει ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ- ΜΕΤΡΟ στο γερακα που τοχει τεραστια αναγκη ο κοσμος του γερακα και αφηστε τις κοντρες αλλες ειναι οι προτερεοτητες και οι αναγκες του κοσμου αυτα τα εργα περιμενουμε να τελειωσουν συντομα

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...