Παλληνιακός: Ξανά… κέρβερος ο Μπαλασάκης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ξανά… κέρβερος ο Μπαλασάκης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 | 10:22 μ.μ.



«Κέρβερος» της εστίας της ομάδας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Μπαλασάκης. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία χθες με τους διοικούντες τον Παλληνιακό και θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα! 

Ο Μπαλασάκης έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό στη Β’ Εθνική με τις φανέλες της Λάρισας, της Παναχαϊκής και του Αστέρα Μαγούλας (έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα της ΕΠΣΔΑ στη Δ’ Εθνική). Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με Φωστήρα, Αιγινιακό (αναδείχτηκε πρωταθλητής), Χαλκίδα, Μαρκό. Σε επίπεδο τοπικού έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Μανδραϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανελευσινιακό και Βύζαντα Μεγάρων. 

Στις πρώτες του δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Παλληνιακού. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με προσέγγισε με τον ιδανικό για εμένα τρόπο και δεν μπορούσα να μην δεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας ώστε να πάρουμε χαρά σε αυτή τη δύσκολη εποχή του κορονοϊού. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και την ευχή να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς προβλήματα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...