Μερτύρης: Δήμαρχε αν δεν μπορείς παράτα τα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Δήμαρχε αν δεν μπορείς παράτα τα!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 | 2:21 μ.μ.


 

Αποστομωτικός ο Παν. Μερτύρης  αποδομεί την απαντητική επιστολή του Δήμαρχου προς τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης στο αίτημα τους περί "Παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου σε Επιχείρηση".

Σε απάντηση της επιστολής σου Δήμαρχε επισημαίνω:

Το να πετάς την μπάλα στην εξέδρα και να λαϊκίζεις δήθεν υπέρ της νομιμότητας των ενεργειών των υπαλλήλων, είναι η ευκολότερη τακτική, αλλά είναι πολυφορεμένο μοντέλο -για σένα Δήμαρχε- και θα πρέπει ,λυπάμαι , να αλλάξεις «κουστούμι» σκύβοντας επιτέλους κάποια φορά εσύ προσωπικά στα καθημερινά και πολλά προβλήματα που η διοίκηση σου έχει συσσωρεύσει. 

Πες μας με σταράτες κουβέντες θέλεις να βοηθήσεις την συγκεκριμένη επιχείρηση και πως. Αυτό μας ενδιαφέρει . Η νομιμότητα ή μη αλλοίμονο, είναι δική σου υπόθεση και πρέπει να την τηρείς αλλά πάντα και προς όλους και όλα.

Η απάντηση σου επιστρέφεται ως φληνάφημα αποφυγής για λύση.

Ποιος σου ζήτησε πολιτική παρέμβαση; Ποιος σου γράφει τέτοια ανόητα και σε εκθέτει;

Αισθάνεσαι πολιτικός; 

Μιλάς για πολιτική φιλοσοφία εσύ; Βρες την αυτοδιοικητική λογική και άσε την φιλοσοφία για άλλους με σύνθετες γνώσεις. Μπερδεμένος μου κάνεις.

Συνέχισε να είσαι ο Δήμαρχος της προαγωγής του πολιτισμού των τροχοφόρων. Θα είσαι ίσως σε λίγο ο μοναδικός εναπομείνας τέτοιος Δήμαρχος.

Αντί να σκέπτεσαι την επικινδυνότητα ως πρόφαση, περιόρισε την κυκλοφορία των τροχοφόρων από την πλατεία, στις ώρες της ξεκούρασης και της αναψυχής. Μάλλον όμως όπως αποδεικνύεται, αυτά είναι δύσκολα να κατανοηθούν και να επιλυθούν από εσάς στο σύνολο σας.

Μία κεντρική πλατεία έχει ο Γέρακας. Αξιοποίησε την τελικά!

Μην αγνοείς επίσης πως οι καταστηματάρχες δίνουν το χρώμα σε μια πλατεία που εσύ δεν μπορείς να ομορφύνεις επί τόσα χρόνια.

Και ένα τελευταίο ερώτημα για να μας λυθούν κάποιες απορίες. Στο ίδιο σημείο της πλατείας για το οποίο μιλάμε, δεν είχε παραχωρηθεί χώρος για το ίδιο μαγαζί υπό άλλη επωνυμία και αντικείμενο; 

Τι ήταν τότε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. Πολιτική παρέμβαση σου, εν’ όψη μάλιστα εκλογών; 

Χαμήλωσε τους τόνους σου λοιπόν και δίνε λύσεις και ίσες ευκαιρίες προς όλους!

Αν δεν μπορείς παράτα τα. 

Παν. Μερτύρης.

(επισυνάπτεται η απάντηση του Δήμαρχου).

 

κλικ πάνω στις φωτογραφίες 

για μεγέθυνση



 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...