Επικράτησε το «γινάτι» του κ. Α. Ζούτσου και οι ευεργέτες της πόλης με απόφαση του Δ.Σ. εκταφιάζονται από το κοιμητήριο Παλλήνης! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επικράτησε το «γινάτι» του κ. Α. Ζούτσου και οι ευεργέτες της πόλης με απόφαση του Δ.Σ. εκταφιάζονται από το κοιμητήριο Παλλήνης!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 | 10:24 μ.μ.


 

Η χθεσινοβραδινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, ξεπέρασε σε χρονική διάρκεια κάθε προηγούμενη όχι μόνο του ενιαίου Δήμου Παλλήνης αλλά και των Δημοτικών Συμβουλίων των πρώην Δήμων Γέρακα και Παλλήνης.  

Διήρκεσε περίπου  9 ώρες (από τις 6 μ.μ. ως και τις 3 μεσάνυχτα), χαρακτηρίστηκε για την ένταση αλλά και από τις πολλές εγκλήσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ του Δημάρχου, του Προέδρου του Δ.Σ. και Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, σε  κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, «καθ΄υπέρβαση των ορίων κοσμιότητας.»

Στην συνεδρίαση, το ζήτημα επί του οποίου ήταν επικεντρωμένο το ενδιαφέρον αιρετών και πολιτών, αφορούσε την υπόθεση εκταφής από το κοιμητήριο Παλλήνης των δωρητών της πόλης, Μαρίας και Ιωάννη Πέτρου και της καταστροφής του γλυπτού μνημείου που κοσμούσε τον τάφο, έργο υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, σχεδιασμένο από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα Άρη Κωνσταντινίδη.

Για την υπόθεση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Παλληνέα κατέθεσε στο Δήμο Παλλήνης  στις 2 Μαρτίου 2021, «Αίτηση – Δήλωση -Διαμαρτυρία» υπογεγραμμένη από 62 κατοίκους της πόλης  ζητώντας  να ανακληθεί η απόφαση του Δ.Σ.  του 2017 με την οποία προβλεπότανε η κατάργηση του οικογενειακού τάφου της Μαρίας και του Ιωάννη Πέτρου στο Κοιμητήριο Παλλήνης.

Δείτε την συνέχεια στον ΝΕΟΛΟΓΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...