Δημήτρης Καρκούλιας: Τρέμουν και «κλειδώνονται μέσα» οι Δημότες γιατί η εγκληματικότητα έχει «κτυπήσει» κόκκινο στον Δήμο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Καρκούλιας: Τρέμουν και «κλειδώνονται μέσα» οι Δημότες γιατί η εγκληματικότητα έχει «κτυπήσει» κόκκινο στον Δήμο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 | 10:02 μ.μ.

 


Ενώ μας βεβαίωνε…  ότι  με την εταιρεία φύλαξης του 1.100.000 ευρώ θα είχαμε  μεγαλύτερη ασφάλεια, αποδεικνύεται ότι η εγκληματικότητα καθημερινά  αυξάνεται. 

Πολλές καταγγελίες στο ΑΤ Παλλήνης για κλοπές και παραβιάσεις κατοικιών σε όλο τον Δήμο, ενώ η Δημοτική Αρχή  «κλείνει τα μάτια» στην αυθαίρετη  εγκατάσταση καταλυμάτων που γίνονται  «βάσεις εξόρμησης» για εγκληματικές ενέργειες…

Στην περιοχή ΔΕΣΗ υπάρχουν τουλάχιστον πέντε  τέτοια  καταλύματα που γεμίζουν από "μεταφερόμενα κλεφτρόνια" άλλων περιοχών. 

Επειδή  ο εικονιζόμενος "δίκην σερίφη USA" απέτυχε με την φύλαξη που οραματίσθηκε (και στοιχίζει στον Δημότη ετήσια 350.000 ευρώ ) ,οφείλει  να ευαισθητοποιηθεί και να διεκδικήσει(αν έχει τα κότσια) από την Κυβέρνηση:

1.Επαναλειτουργία  του ΑΤ Παλλήνης.

2. Αγορά και δωρεά στο ΑΤ πέντε περιπολικών γιατί τα περιπολικά είναι παλαιά  και  πολλές φορές μη λειτουργικά.

Δείτε παρακάτω

Τρόμος στον Γέρακα! Χτύπησαν το κουδούνι και “μπούκαραν” στο σπίτι! (βίντεο)

Προσοχή σε Γέρακα & Παλλήνη! Χτυπάνε κουδούνια και “μπουκάρουν” σε σπίτια!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...