Καρκούλιας Δημήτρης: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ μίλησαν ξανά για ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ σε όλο τον Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας Δημήτρης: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ μίλησαν ξανά για ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ σε όλο τον Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 | 1:31 π.μ.





Ανακοίνωσαν στο προπαγανδιστικό site του Δήμου και πάλι το μεγάλο τους έργο με τίτλο:

«ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ» 

Χωρίς να μας ενημερώσουν που ακριβώς βρίσκεται η δικαστική διαμάχη των εργολάβων στο ΣΤΕ, πότε και αν θα τελειώσει, πότε θα αρχίσει το έργο ,αυτοί «πανηγυρίζουν» ενώ οι γειτονικοί Δήμοι σχεδόν τελειώνουν την αποχέτευση.

Επί 10 χρόνια  μεγάλα λόγια...  ψεύτικες υποσχέσεις σε κάθε εκλογική αναμέτρηση... με πιασάρικα συνθήματα ότι «θα σκάβουμε»..., ότι «θα μπούν  μπουλντόζες»..., ότι «μας λείπει μια υπογραφή»... , ενώ  «το τριτοκοσμικό» πρόβλημα της βοθρονερόΠΟΛΗΣ ….παραμένει.

Την ανικανότητα των διοικούντων (που «σήμερα» πανηγυρίζουν για ένα έργο που ευθύνονται για την καθυστέρηση του)την πλήρωσαν και πληρώνουν ακόμα οι δημότες .

Αν μιλήσουμε με αριθμούς οι δημότες για μια δεκαετία έχουν πληρώσει σχεδόν δύο φορές το κόστος της αποχέτευσης που ανέρχεται στο ποσό των 55.000.000 ευρώ

Συγκεκριμένα κάθε νοικοκυριό καταβάλλει κάθε μήνα 80 ευρώ για εκκένωση του βόθρου και ετήσια  περίπου 1000 ευρώ. 

Αν υποθέσουμε ότι στον Δήμο μας υπάρχουν τουλάχιστον 8.000 νοικοκυριά υπολογίζουμε:

8000 νοικοκυριά Χ 1000 ευρώ τον χρόνο =8.000.000 ευρώ Χ10 χρόνια = 80.000.000 ευρώ.

Τα νοικοκυριά  είναι πολύ περισσότερα οπότε τα ποσά είναι και περισσότερα. Επιπλέον τουλάχιστον για μια πενταετία καλώς εχόντων των πραγμάτων αν αρχίσει και μέχρι να τελειώσει το έργο οι δημότες θα συνεχίζουν να πληρώνουν τα κόστη αυτά.

ΥΓ. Κύριοι αφήστε στην άκρη την έπαρση και  την εκμετάλλευση του θέματος . 

Ζητήστε συγγνώμη από τους δημότες  για την "ζημιά" πού έπαθαν από την  ανικανότητα σας. 

Το έργο  γίνεται από την πίεση του κόσμου, από «την επιταγή» Ευρωπαϊκών περιβαλλοντικών οδηγιών και από χρήματα της Ε. Ε

Αν μπορούσατε εσείς θα το είχατε ήδη επιτελέσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...