Δημήτρης Καρκούλιας: Όταν το "παραμύθι"!!! γίνεται η "βούληση" του Δημάρχου. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Καρκούλιας: Όταν το "παραμύθι"!!! γίνεται η "βούληση" του Δημάρχου.

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 | 9:00 μ.μ.

 


Το προπαγανδιστικό site του Δήμου συνεχίζοντας την «δουλειά» του και για να δικαιολογήσει την αμοιβή της εταιρείας που το διαχειρίζεται,ποσού 24.000 ευρώ, μας ανακοίνωσε με "πανηγυρικό" και καλά τρόπο την συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους του Παλληνιακού Α.Ο.
Αναφέρει (λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς τριτοκοσμικής χώρας) ότι ο Δήμαρχος «εξέφρασε» τη βούληση του Δήμου Παλλήνης!!!, να στηρίξει με έργα και δράσεις το όραμα του “Παλληνιακού” και «δήλωσε» τη στήριξη του!!!, στην εκστρατεία της Διοίκησης για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου με χορηγίες από επιχειρηματίες της περιοχής…
Πανηγύρισαν (χωρίς να αναλάβουν καμία οικονομική υποχρέωση) την δήθεν στήριξη της ομάδας με «λόγια του αέρα» πέταξαν «την μπάλα στην εξέδρα» και άφησαν «να εννοηθεί» ότι έλυσαν οοόλα τα προβλήματα της ομάδας.
 
Αρκέσθηκαν σε αοριστολογίες και δεν μας είπαν με ποια έργα και δράσεις ο Δήμαρχος θα στηρίξει το όραμα της ομάδος.
Συγκεκριμένα για τα έργα συντήρησης του γηπέδου(που καμαρώνουν)και έχουν καθυστερήσει μια δεκαετία ας μάθουν οτι είναι «επιτακτική υποχρέωση» του Δήμου επειδή τα χρήματα τα πληρώνουν οι ίδιοι οι δημότες.
 
Στη συνέχεια ο «μεγαλόπνοος» Δήμαρχος «έμεινε» στις χορηγίες των επιχειρηματιών της περιοχής με τους οποίους φάνηκε να έχει καλές σχέσεις και ότι θα βοηθήσει στην εκστρατεία να βρεθούν χρήματα για την ομάδα.
 
Δεν «δεσμεύτηκε» ότι ο Δήμος θα ενισχύσει την ομάδα οικονομικά (μαζί με τις άλλες ομάδες του Δήμου αναλογικά) όπως κάνουν όλοι οι άλλοι Δήμοι και όπως έκανε ο Δήμος Παλλήνης μέχρι το έτος 2010 επί δημαρχίας κ. Κωνσταντά που επιχορηγούσε την ομάδα με 30.000 ευρώ ετησίως με επιπλέον τα έσοδα από διαφημίσεις επιχορήγηση που συνεχίστηκε και επί δημαρχίας κ. Γκοτσοπούλου.
 
Τέλος επειδή λόγω της συνεχούς οικονομικής κρίσης η ιστορική αυτή ομάδα καθώς και οι άλλες ομάδες του Δήμου δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα τεράστια έξοδα τα οποία καλούνται να καλύψουν δημότες(παράγοντες) σε βάρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού, οφείλει ο Δήμαρχος και το δημοτικό Συμβούλιο άμεσα να εφαρμόσει το άρθρο 202 παρ. 1 ΚΔΚ, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του από το άρθρο 38 του ν.4257/2014 (https://www.eetaa.gr/apps/kodikas/k_arthra.jsp?arthro=202) με το οποίο ο Δήμος δύναται κάθε χρόνο να επιχορηγεί σωματεία του Δήμου μέχρι του ποσού του 1,50% των τακτικών εσόδων που στον δικό μας Δήμο ανέρχεται στο ποσό περίπου των 200.000 ευρώ ετησίως.
 
Η τεκμηριωμένη αυτή πρόταση έχει τεθεί κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμου τόσο από εμένα όσο και από άλλες παρατάξεις, όμως ο Δήμαρχος και όλα τα μέλη της παρατάξεως του "κωφεύουν"
Καλείται ο ευαισθητοποιημένος Παλληνιώτης Πρόεδρος του ΔΣ να συγκαλέσει άμεσα ΔΣ με θέμα την οικονομική ενίσχυση αναλογικά των σωματείων του Δήμου κατά το άρθρο 202 παρ. 1 ΚΔΚ,.
 
Ιδού λοιπόν η Ρόδος.. ιδού και η απόδειξη των προθέσεων σας . Διαφορετικά σταματήστε να δουλεύετε τον κόσμο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...