Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις: Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις: Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:42 μ.μ.





Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Σε λίγες ώρες ξεκινάει μια σχολική χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, θα βαδίσουμε και φέτος χέρι χέρι το δρόμο της μάθησης, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του covid19 που μας ταλαιπωρεί ήδη από τους πρώτους μήνες του 2020.

Ως γονείς, οφείλουμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό στις οδηγίες των ειδικών, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και τους δασκάλους τους να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν την απαιτητική φετινή σχολική χρονιά με υγεία.

Ως μείζων αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σεβόμενοι τις οδηγίες και εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και τον ιδιαίτερο τρόπο που θα διεξαχθεί φέτος η τελετή του Αγιασμού στα σχολεία της χώρας.

Μπορεί έτσι να μην βρεθούμε στα σχολεία του δήμου μας την αυριανή ημέρα του Αγιασμού, όμως δεσμευόμαστε απέναντι σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Δήμου Παλλήνης, να είμαστε δίπλα σας, με όλες μας τις δυνάμεις.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

Η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Παλλήνης

ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...