Γέρακας - Πρωτέας 3-2 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας - Πρωτέας 3-2

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:47 μ.μ.



Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ! Ο Γέρακας έδειξε ότι έχει μέταλλο νικητή στην πρεμιέρα, αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας του οποίου επιβλήθηκε με 3-2 εντός έδρας. 

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν καλά στο πρώτο μέρος. Πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μαραγκό στο 22’, όμως η ομάδα του Τσέρτου έβγαλε αντίδραση λίγο πριν το φινάλε. Ο Προβίδης με σουτ στο 40’ νίκησε τον Κάπα και έκανε το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε. Ο Γέρακας ήταν καλύτερος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Χάσκα έδωσε ξανά προβάδισμα στον Πρωτέα στο 73’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα, στο 75’ με σουτ του Μυρτάι. Ο τελευταίος ήταν και ο… ήρωας της αναμέτρησης αφού στο 89’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2 δίνοντας το τρίποντο στην πρεμιέρα, στην ομάδα του. 

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Πολίτης, Νίκας. 

ΓΕΡΑΚΑΣ (Ε. Τσέρτος): Αραχωβίτης, Μάρας, Αλεξανδράκης (46’ Παναγιωτόπουλος), Ρέκα Μ., Παπασωτηρίου, Παπαδόπουλος, Τσαλκιτζής, Γκόμπλιας, Προβίδης (86’ Ρέκα), Ερμάρι (67’ Βασιλείου), Μυρτάι (94’ Βοσκόπουλος). 
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. (Η. Λάζαρης): Κάπα, Διακορώνας, Παπαγεωργίου, Χίκα, Θάνος, Μακροδημήτρης, Χάσκα, Μαραγκός, Εγιουρούμ (86’ Χοτζάι), Αλεξίου (73’ Χαρίτος), Κοντογιαννόπουλος (94’ Ναυπλιώτης).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...