Ατλαντίδα - Αχιλλέας Αχαρνών 4-2 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ατλαντίδα - Αχιλλέας Αχαρνών 4-2

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 | 5:10 μ.μ.





Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑΝΑ καθώς επικράτησε του φιλόδοξου Αχιλλέα Αχαρνών με το ευρύ 4-2.
Η Ατλαντίδα ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος και απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Αφού έχασε στο πρώτο ημίωρο 2 εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Καγιά, προηγήθηκε στο 35 με γκολ του Πανόπουλου με ωραίο πλασέ μετά από ρημπάουντ σε σουτ του Κωτσάκη.Το 2-0 έκανε ο Καρακώστας Γ. στο 42 με πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Λάσα.
Στο β μέρος η ομάδα μας μπήκε εξίσου δυνατά και έκανε το 3-0 στο 60 με τον Λάσα με υπέροχο αριστερό πλασέ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και ασίστ του Πανόπουλου.
Ο Αχιλλέας αντέδρασε και μείωσε στο 75 με τον Τσοχαντάρη μετά απο αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Πανούτσος.Ο Αχιλλέας προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να γίνει απειλητικός και εκμεταλλευόμενος την απουσία του Μπενέκου που αποχώρησε τραυματίας μείωσε στο 88 με πλασε του Μπούσκου.Ο κορυφαίος του αγώνα Πανόπουλος στο 91 αφού περασε τρεις ποδοσφαιριστές κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το τελικό 4-2.
Χαρακτηριστικό ότι από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανείς και οι παίχτες μας αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη στον άτυχο Βασίλη Σιούτη που απουσίασε λόγω τραυματισμού μετά από ατύχημα που είχε.
Πριν τον αγώνα η ομάδα μας τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό όπου παρευρέθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα μέλη της Διοίκησης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...