Παναγιώτης Μερτύρης: Αγαπητέ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ δήμαρχε , κύριε Ζούτσο λυπάμαι για άλλη μια φορά για το ύφος της απάντησης σας στην αντιπολίτευση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Αγαπητέ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ δήμαρχε , κύριε Ζούτσο λυπάμαι για άλλη μια φορά για το ύφος της απάντησης σας στην αντιπολίτευση

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 | 12:12 μ.μ.



Αγαπητέ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ δήμαρχε , κύριε Ζούτσο, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας ότι αυτές οι κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας δεν επιδέχονται ψευδείς δηλώσεις και μικροπολιτικές, κάτι για το οποίο διακρίνεστε χρόνια τώρα που είστε στη διοίκηση του δήμου .
Έχω την τιμή να ηγούμαι μιας παράταξης που αποτελείται από νέα παιδιά, επιστήμονες ΕΝΤΙΜΟΥΣ και επαγγελματίες που διαθέτουν τον προσωπικό τους χρόνο για τον δήμο και είμαι περήφανος για αυτό.

Αντίθετα με εσάς που είστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ δήμαρχος. Ξέρετε, εμείς έχουμε μια τεράστια διαφορά, η παράταξή μας ζει και κινείται για το καλό του δήμου ενώ εσείς ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Να μιλά ένας δήμαρχος για ψευδείς δηλώσεις και μικροπολιτική, που το κάνει επι δέκα χρόνια στο δήμο μας με την αποχέτευση, αποτελεί ΘΡΑΣΟΣ. Όλοι οι δήμοι της χώρας έχουν συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αντιμετώπισης του κορωνοιού που έχει προκύψει στη χώρα μας, εκτός από εσάς. Βέβαια για τη δομή των μεταναστών στο δήμο μας συγκαλέσατε άμεσα συμβούλιο των αρχηγών των παρατάξεων... Φαίνεται αυτό το θεωρήσατε πιο σοβαρό από την υγεία των συνδημοτών μας...

Έχουμε λοιπόν σαν αντιπολίτευση πολλές προτάσεις για το καλό των δημοτών μας , που δεν τις έχετε εφαρμόσει, τις οποίες προσπαθούμε απελπισμένα να σας τις θέσουμε και δεν μπορούμε. Εσείς λειτουργείτε λες και ο Δήμος αποτελεί τσιφλίκι σας δίνοντας με απευθείας αναθέσεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ημέτερους όπως συνηθίζετε εδώ και χρόνια. Και μιας και μας χαρακτηρίζετε ως μειοψηφία να σας θυμησω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είναι 17 και της δημοτικής αρχής 16.
Έχετε βέβαια και κάποιους κρυφούς συμμάχους που θα τους μάθει ο κόσμος πολύ γρήγορα μόλις τελειώσουν αυτές οι κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας.

Λυπάμαι για άλλη μια φορά για το ύφος της απάντησης σας στην αντιπολίτευση. Για εμάς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο η αλαζονεία και το ύφος σας και το πως αντιμετωπίζετε την αντιπολίτευση αλλά και το προσωπικό του δήμου μας. Ευτυχώς υπάρχει ο κόσμος και σας κρίνει. Τα υπόλοιπα στο δημοτικό συμβούλιο..

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Παναγιώτης Μερτύρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...