Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Αφήστε τις επιστολές και σηκώστε τα μανίκια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Αφήστε τις επιστολές και σηκώστε τα μανίκια

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 | 11:59 π.μ.



Αφήστε τις επιστολές και σηκώστε τα μανίκια για να οχυρώσουμε την Τοπική μας Κοινωνία.
Στο τέλος αυτής της επικίνδυνης συγκυρίας πρέπει να είμαστε όλοι εκεί ,αλώβητοι και περήφανοι ,γιατί δουλέψαμε αλληλέγγυα προς τον συνάνθρωπο μας και νικήσαμε.
Η συνεργασία όλων όχι μόνο απαιτείται, αλλά όπως αποδεικνύεται , το λάθος του ενός μπορεί να αποβαίνει μοιραίο για πολλούς.
Δεν είναι καιρός για αντεγκλήσεις, αλλά για να προτάξουμε τον εθελοντισμό στον δύσκολο αυτόν αγώνα.
Με προεξέχοντα τον Δήμαρχο ως συντονιστή, πρέπει να ενεργοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου μας που μπορεί να συμβάλλει δραστικά στον περιορισμό του κακού.
Υπάρχουν επίσης ευρύτερα στην κοινωνία μας,υγειονομικοί και μάλιστα πολλοί, επαγγελματίες της σίτισης, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι που μπορούν να δραστηριοποιηθούν στην κοινή προσπάθεια.
Στη συγκεκριμένη συγκυρία η αντίληψη περί ευπαθών ομάδων πληθυσμού πρέπει να διευρυνθεί . Αυτός ο προσανατολισμός προϋποθέτει την ψυχική κατάσταση του «δώσε για νάχεις» που πρέπει να αποτελέσει και το σύνθημα μας
Συμπολίτες στο τέλος αυτής της προσπάθειας και με την εμπειρία που καταγράφουμε, θα έχουμε αντιληφθεί όλοι μας την ανάγκη μιας νέας κοινωνιολογικής θεώρησης.
Εύχομαι η πανδημία αυτή που αποδεικνύει πως ο κόσμος είναι τελικά μικρός, να νικηθεί από τον Άνθρωπο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες .
Στην διάθεση του Δήμαρχου ως απλός εθελοντής.

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...