Μερτύρης: Σας καλώ όλους στη μεγάλη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Σας καλώ όλους στη μεγάλη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 5 Μαΐου 2019 | 10:24 μ.μ.


Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί σήμερα ανακοινώσαμε και οριστικοποιήσαμε έναν ισχυρό, κοινωνικά διευρυμένο και απόλυτα αυτοδιοικητικό, συνδυασμό.

Νιώθω επίσης ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί στο κάλεσμα μου, και αυτή τη φορά, έχουν ανταποκριθεί ξεχωριστά και διακεκριμένα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.

Σήμερα, με την κατάθεση του ψηφοδελτίου μας, μπαίνουμε και επίσημα στην τελική πορεία της νίκης, μιας νίκης που οι αλλαγές της, θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής στον τόπο μας.

Ο Δήμος μας, πολύ σύντομα, με την στήριξη όλων σας, θα μετεξελιχτεί σ' έναν Δήμο με πολλές διευκολύνσεις για την καθημερινή διαβίωση μας.

Φίλοι μου, με ρεαλισμό, γνώση και μέθοδο διεκδικούμε την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε, την ποιότητα ζωής που αξίζουμε.

Η νίκη δεν αποτελεί για εμάς, ούτε αυτοσκοπό ούτε περιέχει ρεβανσισμό. 

Θα είναι μια τολμηρή αλλαγή στην διοικητική σελίδα που αποβλέπει στο κοινό συμφέρον και μόνο.

Έχουμε αποδείξει τον Πολιτικό μας Πολιτισμό.

Σας καλώ λοιπόν όλους στη μεγάλη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Καλό αγώνα σε όλες τις Δημοτικές ομάδες!


Με σεβασμό.

Παν. Μερτύρης.

Υποψ. Δήμαρχος Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...