Παπαδογιάννης Μιχάλης: Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε και θύματα για να ενδιαφερθείτε κε Ζούτσο; [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παπαδογιάννης Μιχάλης: Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε και θύματα για να ενδιαφερθείτε κε Ζούτσο; [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 | 1:52 μ.μ.


Ούτε  στη Ζουαζιλάνδη. 100 μέτρα από το Δημαρχείο στην παιδική χαρά - αίσχος  Ιθάκης και Αστυπάλαιας ένας φίλος μου κινδύνεψε να σκοτωθεί αφού μπερδεύτηκε στο ηλεκτροφόρο (?) καλώδιο που έρχεται από το πουθενά στο χώμα. 

Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε και θύματα για να ενδιαφερθεί κάποιος ? Τόση   αδιαφορία πια από τον απερχόμενο Δήμαρχο για ένα  απλό θέμα καθημερινότητας ή μήπως πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στις παιδικές χαρές των όμορων Δήμων Αγ. Παρασκευής και Χαλανδρίου για να είναι ασφαλή?

Αυτό εξάλλου είπε και σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη για την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας.
Η Αγ. Παρασκευή είναι κοντά......Ντροπή για ένα Δήμο με πληθυσμό 60.000 κατοίκων.














Μιχάλης Παπαδογιάννης
Υποψ. Δημοτικός σύμβουλος ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Δ.Ε ΓΕΡΑΚΑ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...