Γιώργος Μανιός: «Είμαι αυτοδίδακτος και εραστοτέχνης» - Ο Παλληνιώτης στιχουργός μιλά για όλα στο Ogdoo Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Μανιός: «Είμαι αυτοδίδακτος και εραστοτέχνης» - Ο Παλληνιώτης στιχουργός μιλά για όλα στο Ogdoo

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 | 8:41 π.μ.


Γνωρίζοντας από κοντά τον Γιώργο Μανιό, είναι πολύ εύκολο κάποιος να αναρωτηθεί πόσοι άνθρωποι έχουν εκ γενετής ταλέντο, το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο λόγω διαφόρων παραγόντων. Δηλώνει αυτοδίδακτος και εραστοτέχνης, τονίζοντας στον προφορικό λόγο του την δεύτερη λέξη, με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.


Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Ταξίδια του νου», ενώ είχε προηγηθεί η κυκλοφορία του τραγουδιού του «Σχέση τοξική» που ερμήνευσε η Γεωργία Αγγέλου και κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group.


Στη συνέντευξη που ακολουθεί, μιλάει για το πώς ξεκίνησε, τη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και τα σχέδιά του για το μέλλον.


Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα μας ωραία και χαλαρά. Συστηθείτε, αν θέλετε, στους αναγνώστες μας...
Είμαι ο Γιώργος Μανιός, ταπητοκαθαριστής στο επάγγελμα εδώ και χρόνια και εραστοτέχνης. Έλεγα ερασιτέχνης, αλλά θυμώνει η Νάνσυ Κανέλη, γιατί μου λέει «συνεργάζεσαι πλέον με επαγγελματίες κι αυτήν την ρετσινιά του ερασιτέχνη πρέπει να την βγάλεις από πάνω σου». Πάντα έγραφα. Ξέρεις, πριν βγουν αυτά τα facebook και τα notebook, υπήρχαν κάποια τετραδιάκια που τα ονομάζαμε λευκώματα ή προσωπικά ημερολόγια. Εκεί, λοιπόν, έβγαζε ο καθένας ό,τι ήθελε. Το γράψιμο το έβλεπα σαν μία διέξοδο από κάποια έντονη συναισθηματική φόρτιση είτε αρνητική είτε θετική.



  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...