Παλληνιακός: Διπλό παραμονής στο Μενίδι, 2-1 τον Αχαρναϊκό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Διπλό παραμονής στο Μενίδι, 2-1 τον Αχαρναϊκό

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 | 12:34 π.μ.


Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που μας φέρνει με το… ενάμισι πόδι στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν πήρε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε 2-1 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι. Σε ένα ματς που πήγε κυρίως στη δύναμη, ο Παλληνιακός ανταποκρίθηκε σωστά, είχε τον έλεγχο και κατάφερε να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο. 
Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο, αλλά και εκείνη με τη σειρά της δεν είχε την κλασική ευκαιρία πέραν των δύο γκολ που πέτυχε, όμως ήταν αυτή που έκανε το παιχνίδι της. Το σκορ άνοιξε στο 34’ όταν μετά από πλασέ του Κολοτούρου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο Αχαρναϊκός ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Καραγεώργο. Τη νίκη στην ομάδα μας έδωσε ο Δημητρίου στο 72’ με προβολή στην επαναφορά, μετά από απόκρουση του Αντωνόπουλου σε κεφαλιά του ίδιου. 
Διαιτήτευσαν οι Τζαγκαράκης (Αχαΐας), Χρηστάκος, Κορωνάς (Πειραιά).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αντωνόπουλος, Δεγαΐτης (80’ Χαραλαμπόπουλος), Μανιδάκης, Μουκίδης (90’ Κυριακίδης), Ταγιούλης, Αντζέλι, Δήμος, Καρβουνίδης, Ντος Σάντος, Τσιντώνης (6 λ. τρ. Μπρέμπος), Καραγεώργος (75’ Βαλλιάνος). 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αθανασόπουλος, Δημογιάννης, Βλάχος (92’ Καρακώστας), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Δημητρίου, Σάμιος, Κυριόπουλος (95’ Μπαμίχας), Τρυφιάτης (70’ Κούνας), Ξαγοράρης (66’ Ζέλο).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...