Καρκούλιας: Για τον κ.Ζούτσο η ανικανότητα έχει τίτλο: ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Για τον κ.Ζούτσο η ανικανότητα έχει τίτλο: ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 | 11:00 μ.μ.


Χθες στο πάνελ του ΑΤΤΙΚΑ TV ο κ.Ζούτσος μαζί με τον Δήμαρχο Φυλής, ανέδειξε την έλλειψη έγκαιρων ενεργειών και την ανικανοτητά του που δεν έχει ακόμα συνδεθεί ο Δήμος με το φυσικό αέριο.
Χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις και χρονικές δεσμεύσεις εκτελέσεως του έργου αναλώθηκε σε θεωρίες περιβαλλοντικές στις δυσκολίες εγκατάστασης φυσικού αερίου, και στις υπογραφές που μάζεψε και έστειλε στην Εταιρεία.
Σε όλη την συζήτηση έδειχνε αμήχανος μπροστά στην υπεροχή του Δημάρχου Φυλής ο οποίος παρουσίασε έργο και είχε προτάσεις. Ο κ. Παπούς ανέφερε ότι στον δήμο Φυλής σε δημόσια κτίρια και χώρους λειτουργεί το φυσικό αέριο το οποίο επεκτείνεται και ότι σε τρία χρόνια εκμεταλλευόμενος τον ήλιο, ο Δήμος θα έχει αυτοτελή ενέργεια και όλα τα σπίτια και κτίρια θα έχουν δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια.
Η δημοσιογράφος χαμογελώντας ρώτησε τον κ.Ζούτσο που αμήχανα κοίταγε τον δήμαρχο της Φυλής αν ζηλεύει με το έργο του συναδέλφου του.
Τότε αυτός άρχισε τα αμέτρητα κτητικά ΕΓΩ του( λέω εγώ να κάνω… να αποσβέσω..εγω δεν ζηλεύω… στον Δήμο μου… στους Δημότες μου.. η αντιπολιτευσή μου) ενώ ο Δήμαρχος Φυλής ετοποθετείτο συνέχεια με το ΕΜΕΙΣ.
Μέχρι εδώ καλά .Δικαίωμά του να εκτίθεται δημόσια για ανάκτηση της χαμένης δημοτικότητάς του και στην συνέχεια η έλλειψη έργου του να τον εκθέτει πιο πολύ.
Όμως το να χρησιμοποιεί ένα μέσον επικοινωνίας και να καταγγέλει ψευδώς την αντιπολιτευσή του(όπως είπε) ότι δήθεν επηρέασε πολίτες για την μη συλλογή αιτήσεων δεν είναι ενέργεια μόνο αντιδεοντολογική αλλά πολιτικά ανήθικη και συκοφαντική.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι η αντιπολίτευση δεν σταμάτησε τίποτα άλλά ζήτησε την εξασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών καθόσον την απόφαση την πήρε μόνος του ,την υλοποίησε μόνος του με τους τοπικούς συμβούλους και δεν γνωρίζαμε τίποτα για τις ενεργειές τους.
Στην συζήτηση δεν εξήγησε ο κ. Ζούτσος γιατί τόσα χρόνια δεν έκανε ενέργειες επέκτασης του φυσικού αερίου στον Δήμο αφού ο κεντρικός αγωγός είναι μέσα στα όρια του, δεν απελογήθη γι αυτό αν και εδώ και είκοσι χρόνια στις οικοδομές είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση σωληνώσεων φυσικού αερίου.
Οι δημότες όμως το γνωρίζουν καλά γιατί εχουν πληρώσει γιαυτό.
Δεν εδόθη καμία χρονική δέσμευση εκτέλεσης του έργου αλλά μόνο η πανηγυρική του εξαγγελία ότι στον Δήμο θα γίνουν ενημερωτικές εκδηλώσεις περί των ωφελειών του φυσικού αερίου!!!

Μαυρογυαλούρικη πολιτική της ηγεσίας του Δήμου με το σκεπτικό: Αφού δεν κάνουμε έργο μαζεύουμε υπογραφές ότι δήθεν ενδιαφερόμαστε , στην συνέχεια μαζεύουμε κόσμο και κάνουμε ενημερώσεις , περνάει ο καιρός φτάνουμε στις εκλογές με τα ΘΑ..ΘΑ…ΘΑ..και το έργο στο μέλλον …….
Δυστυχώς κ. Ζούτσο και πληρωμένοι διαφημιστές οι δημότες είναι πιο έξυπνοι και πιο ενημερωμένοι από εμάς. Οφείλουμε να μην τους υποτιμάμε.



Το VIDEO για γέλια η κλάματα

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...