Αυτό "κε" Ζούτσο, ονομάζεται αναλγησία... [Καταγγελία προς τον Δήμαρχο Παλλήνης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αυτό "κε" Ζούτσο, ονομάζεται αναλγησία... [Καταγγελία προς τον Δήμαρχο Παλλήνης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 | 1:53 π.μ.

9/5/2018 κατέστρεψαν το οδόστρωμα της οδού Σπύρου Λούη στην Άνω Μπαλάνα, με το αιτιολογικό της... "Πράξης Εφαρμογής Σχεδίου".

9/6/2018, ένα μήνα αργότερα, παραμένει ακόμη εγκλωβισμένη εντός της οικίας της, η εβδομηντανιάχρονη και με σοβαρά κινητικά και άλλα προβλήματα υγείας, προσφάτως χηρεύσασα μητέρα μου ή οποία αδυνατεί να "καταρριχηθεί" από την σαθρή και ιδιαιτέρως επικίνδυνη για την σωματική της ακεραιότητα "αμμόραμπα", ύψους 60εκ. περίπου...!
Αυτό "κε" Ζούτσο, ονομάζεται αναλγησία...
Και η όποια αντίδρασή σας, ένα μήνα μετά και με δημοσιοποιημένο πλέον το περιστατικό, (θα) ονομάζεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...!

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες, έχετε φράξει το τέλος του δρόμου που οδηγεί τα νερά της βροχής στο παρακείμενο ρέμα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των κατοίκων στην εν λόγω περιοχή.
Και συνεχίζετε να αδιαφορείτε...
Ή ολοκληρώστε το έργο, ή επαναφέρετε το οδόστρωμα στην αρχική του κατάσταση.
Αφήστε τα προεκλογικά σουαρέ, τις φωτογραφίσεις και δημόσιες παραστάσεις κατά μέρος και ασχοληθείτε με τους δημότες...!
Έλεος πια... ΕΛΕΟΣ...!!!
Ευάγγελος Αλιφέρης 
Δημότης Παλλήνης - Ενεργός πολίτης

ΥΓ. Και μην τολμήσει κανείς εκ των παρατρεχάμενων ή και των συνεργατών σας, να αμφισβητήσει την... δις ενημέρωση-ερώτηση για την εξέλιξη του έργου, που έγινε στις υπηρεσίες του Δήμου, γιατί θα κάνετε τα πράγματα, ακόμη πιο δύσκολα απ' ότι είναι ήδη σήμερα...
Δώστε λύση... "εχθές"...!!!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...