Tην Δευτέρα 4 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του Παλληνιακού - Στις 20 Αυγούστου οι Ακαδημίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Tην Δευτέρα 4 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του Παλληνιακού - Στις 20 Αυγούστου οι Ακαδημίες

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 | 3:38 μ.μ.

Την Δευτέρα 4 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο Παλλήνης ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας υπο την καθοδήγηση του προπονητή Σωκράτη Κιούρκου και του γυμναστή Πούλου Αργύρη.

Επίσης απο την Παρασκευή 1 Αυγούστου και καθημερινώς απο 19:00 έως 21:00 θα γίνονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου (Ακαδημίες). Οι προπονητές, το πρόγραμμα και οι ώρες προπονήσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί και οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν απο την γραμματεία.

Ημέρα έναρξης προπονήσεων των ακαδημιών ορίζεται η Τετάρτη 20 Αυγούστου για Παμπαίδες, Παίδες & Νέους ενώ για τα Τζούνιορ, Προτζούνιορ & Αστεράκια η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος κος Χρήστος Αναστασίου & το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περίοδο, πολλές επιτυχίες αλλά το κυριότερο υγεία και ομοψυχία.

 

http://palliniakosao.blogspot.gr

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους σας. Ήρθε ο καιρός να αναδειχθούν νέα ταλέντα της Παλλήνης.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...