Παγκόσμια συγκίνηση! Πέθανε το μωρό – σύμβολο της Γάζας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παγκόσμια συγκίνηση! Πέθανε το μωρό – σύμβολο της Γάζας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 | 8:46 μ.μ.


Το μωρό που έγινε σύμβολο του αγώνα των Παλαιστινίων για ζωή και ειρήνη, το βρέφος που είδε το φως της ζωής μετά το θάνατο της μητέρας του, έχασε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε όσους συγκινήθηκαν με την ιστορία του.

Η μόλις μερικών ημερών Σάιμα αλ Σέιχ Κανάν δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στη θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου της Γάζας όπου νοσηλευόταν από την ημέρα που γεννήθηκε.

Η μικρή, που πήρε το όνομα της μητέρας της, γεννήθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Λίγο πριν κηρυχθεί η 12ωρη ανθρωπιστική εκεχειρία, οι ισραηλινοί είχαν βομβαρδίσει τη Λωρίδα της Γάζας.

Η 23χρον η μητέρα της, βρισκόταν στην 36 εβδομάδα της κύησης. Εκείνη πέθανε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο του προσφυγικού καταυλισμού Ντέιρ αλ Μπάλαχ είδαν την κοιλιά της να κινείται και κατάλαβαν πως είχαν χρόνο για ένα θαύμα.

Έφεραν στον κόσμο τη μικρή Σάιμα και της έδωσαν 50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει. Αλλά η μικρή φαίνεται πως ήθελε να γνωρίσει τη μαμά της. Και έφυγε για να τη συναντήσει στον παράδεισο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...