Παντελής Κανάκης: Θα στηρίξω τον Παναγιώτη Μερτύρη σ΄ αυτή τη προσπάθεια, γιατί πιστεύω ότι «Όλοι Μαζί» μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παντελής Κανάκης: Θα στηρίξω τον Παναγιώτη Μερτύρη σ΄ αυτή τη προσπάθεια, γιατί πιστεύω ότι «Όλοι Μαζί» μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 | 1:54 μ.μ.

Η ζωή συνεχίζεται και οι Δημότες μας θέλουν την Ανατροπή.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να κατέβω υποψήφιος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία «Όλοι Μαζί» ήταν απόφαση σταθμός για μένα, πίστεψα ότι μπορούσαμε να φέρουμε την ανατροπή Δημοτικό κατεστημένο, προσφέροντας στους Δημότες μας μια άλλη εποχή στα δημοτικά με όραμα προγραμματισμό διαφάνεια αλληλεγγύη και προσφορά.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Κώστα Μπάκα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, και στο φίλο και συναγωνιστή Ηλία Γερακάρη και σ’ όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας.

Έμαθα πολλά αλλά πάνω απ’ όλα να ακούω το Δημότη και τα προβλήματα του.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, όχι όμως και το χειρότερο για έναν συνδυασμό τριών μηνών με πλουραλισμό στις ιδέες και με αρκετούς τεχνοκράτες για μέλη του.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και πρέπει να αδράξουμε τη μέρα δίνοντας την ευκαιρία πάρα τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με το συνδυασμό «Πόλεις να ζεις» και τους υποψηφίους του, να φέρουν την ανατροπή στο κατεστημένο.

Θα στηρίξω τον Παναγιώτη Μερτύρη σ΄ αυτή τη προσπάθεια, γιατί πιστεύω ότι «Όλοι Μαζί» μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Να είστε όμως σίγουροι ότι όταν θα αναλάβετε την διοίκηση του δήμου θα είμαι απέναντι σας και απέναντι οποιουδήποτε άλλου, σκληρός κριτής γιατί αυτό που ζητώ πάνω απ’ όλα είναι αλήθεια, διαφάνεια και απόδοση ευθυνών όπου αυτό απαιτείται και όχι μόνο λόγια.

Παντελής Κανάκης

Απόστρατος Αξκος Π.Α.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...