Γιώργος Βογιατζής: Η προσπάθεια αλλαγής συνεχίζεται! Στηρίζω τον Παναγιώτη Μερτύρη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Βογιατζής: Η προσπάθεια αλλαγής συνεχίζεται! Στηρίζω τον Παναγιώτη Μερτύρη!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 | 11:21 π.μ.

Θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω ολους του δημοτες του Δημου Παλληνης που με εμπιστευτηκαν με την ψηφο τους την Κυριακη, στηριζοντας ετσι την πραγματικά ισχυρή προταση αλλαγης του Κωστα Μπακα. Ο δρομος για την "αλλαγη σελιδας" δε σταματα εδώ. Τόσο η παρατάξή μας, η οποία θα εκπροσωπηθει επ' άξια στο νέο δημοτικο συμβουλιο, όσο και εγώ προσωπικα θα συνεχισουμε την προσπαθεια ωστε οι πολεις μας να αλλαξουν και να γινουν συγχρονες ευρωπαϊκες πόλεις.

Σε ότι με αφορά η προσπαθεια συνεχιζεται μεχρι και την Κυριακή και για εμένα είναι δεδομένο ότι ούτε το λευκό είναι η λύση, ούτε φυσικά η πολιτική του σημερινού δημάρχου. Ειδικα για την πολη της Παλληνης θα πρεπει να αναλογιστουμε πόσες φορές είδαμε τον κ. Δήμαρχο αυτή την τετραετία; Αλήθεια πιστεύουμε ότι θα τον δούμε περισσότερες φορές τα επόμενα πέντε χρόνια, δεδομένου ότι, κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα είναι και η τελευταία του θητεία;

Παρά τις όποιες διαφορές μπορεί να έχω με το συνδυασμό του κ. Μερτύρη, θεωρώ αυτονόητη τη στήριξή μου στην προσπάθεια του συνδυασμού που ήρθε δεύτερος στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η προσπάθεια αλλαγής συνεχίζεται!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...