Πρόσκληση - πρόκληση Μερτύρη σε Ζούτσο για δημόσιο διάλογο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόσκληση - πρόκληση Μερτύρη σε Ζούτσο για δημόσιο διάλογο

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 | 1:17 μ.μ.

Πρόσκληση - πρόκληση Μερτύρη σε Ζούτσο για δημόσιο διάλογο

 

Αξιότιμε κύριε Ζούτσο,

Με την ψήφο των συμπολιτών μας, ο συνδυασμός μας ΑΝΘΟΥΣΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, αναδείχθηκε η δεύτερη δύναμη στο Δήμο μας.

Την ερχόμενη Κυριακή θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στους δύο επικρατήσαντες δημοτικούς συνδυασμούς. Τον δικό μας και τον δικό σας.

Στις 25 Μαΐου, το διακύβευμα των εκλογών είναι πολύ σημαντικό. Οι συμπολίτες μας θα αποφασίσουν όχι ποιόν Δήμαρχο θέλουν αλλά πως θέλουν να είναι ο Δήμος τους στην επόμενη κρίσιμη πενταετία 2014-2019.

Γι αυτό θεωρώ αναγκαίο και σκόπιμο να σας απευθύνω μια προσωπική πρόσκληση σε δημόσια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης των προγραμμάτων και των θέσεων των συνδυασμών μας.

Σε έναν ανοιχτό διάλογο για να ενημερωθούν αναλυτικά οι συμπολίτες μας πριν πάρουν την τελική απόφαση ψήφου.

Θέλω να πιστεύω ότι η δημοκρατικές σας ευαισθησίες θα σας οδηγήσουν στην αποδοχή της πρότασης μου.

Είμαι στη διάθεση σας για να καθορίσουμε τους όρους του debate.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μερτύρης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...