Γερακάρης Ηλίας: Η πόλη μας αξίζει μία καλύτερη, νέα και προπάντων αδιάφθορη δημοτική αρχή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γερακάρης Ηλίας: Η πόλη μας αξίζει μία καλύτερη, νέα και προπάντων αδιάφθορη δημοτική αρχή

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 | 12:27 π.μ.

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως είχα ξαναγράψει προεκλογικά, το πρωτεύον ζήτημα κατά τη γνώμη μου είναι οι συνθήκες οικονομικής κατοχής και πνευματικής πενίας που βιώνουμε σήμερα στην Χώρα μας και αυτός πρέπει να είναι ο σημαντικότερος λόγος που πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά της πόλης μας.

Πιστεύω όπως και πολλοί άλλοι ακόμα πως όσοι περισσότεροι συμπολίτες μας, διαθέτουν σήμερα πολιτική συνείδηση και θάρρος, τόσο λιγότεροι ήρωες θα χρειαστεί αύριο να θυσιαστούν για την Ελλάδα.

 

Αφού ευχαριστήσω θερμά όσους συμπολίτες τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον δημοτικό συνδυασμό του Κωσταντίνου Μπάκα και εμένα προσωπικά, θα ήθελα να επισημάνω την άποψη που εξέφραζα και προεκλογικά, ότι κατά την γνώμη μου η παρούσα δημοτική αρχή πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί με μια άλλη νέα και άφθαρτη. Είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας να αντικαταστήσει ένα πολιτικό προσωπικό που έχει παραμείνει πολλά χρόνια ασκώντας μια αδιαφανή διοίκηση. Επιπλέον, είναι απόλυτα σαφές πως η απερχόμενη δημοτική αρχή εξάντηλησε όλα αυτά τα χρόνια κάθε δυνατότητα ή διάθεση που είχε να προσφέρει στην πόλη μας. Σε όσα θέματα απέτυχε, είναι είτε γιατί αδιαφόρησε, είτε γιατί δεν είχε τις ικανότητες να το πράξει, είτε γιατί η πολυετής παρουσία της στην εξουσία την κατέστησε συνοδοιπόρο της διαπλοκής. Σε κάθε περίπτωση η πόλη μας αξίζει μία καλύτερη, νέα και προπάντων άδιάφθορη δημοτική αρχή.

 

Εγώ από την πλευρά μου, εύχομαι στον δημοτικό συνδυασμό του κ. Μερτύρη καλή επιτυχία, όπως το ίδιο ακριβώς θα ευχόμουν και σε οποιονδήποτε δημοτικό συνδυασμό βρισκόταν σήμερα στην θέση του.

 

Με εκτίμηση

Γερακάρης Ηλίας.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...