Και τώρα playoff για τα κορίτσια του Α.Ο. Παλλήνης [Όλοι την Παρασκευή, 25/04 και ώρα 21:30 στην Κάντζα] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Και τώρα playoff για τα κορίτσια του Α.Ο. Παλλήνης [Όλοι την Παρασκευή, 25/04 και ώρα 21:30 στην Κάντζα]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 | 1:03 π.μ.

παλ

Η κανονική περίοδος τελείωσε για τα κορίτσια μας και τα βρήκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το εντυπωσιακό ρεκόρ 21 νίκες και 1 ήττα. Με την 1η θέση ουσιαστικά εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ ανόδου και τίποτε άλλο. Την τετράδα συμπλήρωσαν οι 2. ΓΣ Χαλανδρίου, 3. Νίκη Αμαρουσίου και 4. ΠΑΚ Χαλανδρίου. Η ημιτελική φάση των αγώνων είναι 1-4 και 2-3 δηλαδή ΑΟ Παλλήνη - ΠΑΚ Χαλανδρίου (2-0 από την κανονική περίοδο) και ΓΣ Χαλανδρίου - Νίκη Αμαρουσίου (2-0 από την κανονική περίοδο). Νικητής από κάθε σειρά είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Οι αγώνες θα γίνονται Παρ-Δευ-Παρ.
Έτσι πρώτος αγώνας για τα κορίτσια μας την Παρασκευή, 25/04 και ώρα 21:30 στην Κάντζα ο οποίος (όπως και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας) θα μεταδοθεί ζωντανά από το site μας.
Αντίθετα την κατηγορία αποχαιρέτησαν οι ΓΣ Κορωπίου, ΑΣ Σχολή Μωραϊτη, Πανελλήνιος ΓΣ και ΓΣ Κερατέας.


Καλή μας επιτυχία!!!

http://www.pallinivolleyball.gr/phpv4/new.php?ID=844&TEAMID=2

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...