Πόπη Σόφη–Καπέλη: Όλοι εμείς οι υποψήφιοι έχουμε την ανάγκη σας, όχι εσείς την δική μας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πόπη Σόφη–Καπέλη: Όλοι εμείς οι υποψήφιοι έχουμε την ανάγκη σας, όχι εσείς την δική μας!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 | 1:39 μ.μ.

1

Πλησιάζοντας στην τελική ευθεία των εκλογών όλοι λίγο πολύ νιώθουμε το ίδιο άγχος την ίδια αισιοδοξία τον ίδιο ενθουσιασμό και κυρίως την ίδια ανάγκη να υποστηρίξουμε αυτό που μας εκφράζει και μεταφέρεται στο πρόσωπο του αρχηγού του συνδυασμού μας!!!!

Αγαπητοί μου -φίλοι και μη -συμπολίτες μου όμως όλοι -πρέπει να υποστηρίξουμε και να αναδείξουμε το πόσο έντονα εισπράττουμε την ανάγκη του κόσμου να δουν τον τόπο τους την πόλη τους να αλλάζει προς το καλύτερο !


Την ανάγκη όλων μας για αλήθειες!!! Πόσο κουραστήκαμε όλοι αλήθεια από τα "θα", από τα "εμείς",από τα "έργα "της "τελευταίας"στιγμής από τα πικρόχολα σχόλια και από τους διαλόγους ξεπεσμού και παλιμπαιδισμού που προβάλλονται και ως επιχειρήματα;;;;;
Πολλές φορές είναι καλύτερα να "μασάς"παρά να μιλάς ή αν μιλάς να λες και αυτό που ισχύει όχι αυτό που θα ήθελες να ισχύει!!


Τυχαίο που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αρχίζουν να μιλούν και να τοποθετούνται ανοικτά πια; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Γι αυτό λοιπόν θα θελα να σας παροτρύνω να το κάνετε όλοι όσοι πιστεύετε στο μέλλον αυτού του τόπου !! Όλοι εμείς οι υποψήφιοι έχουμε την ανάγκη σας όχι εσείς την δική μας!Μιλήστε πείτε τις αγωνίες σας πείτε το πως σας έχουν και μας έχουν φερθεί ελάτε πιο κοντά σ’ αυτό που πιστεύετε και όχι σ; αυτό που φοβάστε!

Ο φόβος της ρετσινιάς είναι μύθος! Πλέον το να λες την γνώμη σου και να ακούγεται είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση!
Μην "μασάτε"και στηρίξτε αυτό που σας προσφέρει ο συνδυασμός Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη πόλεις για να ζεις!
Δεν χρησιμοποιώ πολιτικούς όρους "κλέβω"πολλά κείμενα και ρητά αρχαίων και άλλων σοφών γιατί πολύ απλά αυτά μας έμαθαν να τα "κλέβουμε" Από μικρά παιδιά κάνοντας τα όραμα στόχο κίνητρο!

Δεν χρησιμοποιώ φαμφάρες και ιδεολογίες άλλων γιατί έτσι είμαι εγώ μια από εσάς που αγωνιώ γι αυτό αγωνίζομαι που αισιοδοξώ γι αυτό μάχομαι!


Ζητώ λοιπόν την προσέλευση όλων στις εκλογές της 18ης Μαΐου για την στήριξη και την υποστήριξη τόσο στο πρόσωπο το δικό μου όσο και των υπολοίπων συνυποψήφιων μου αλλά κυρίως στο πρόσωπο του ανθρώπου που στόχο του έχει όλους εσάς εμάς και τις πόλεις μας τον κύριο Παναγιώτη Μερτύρη!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...