Ελένη Φιλιππούση: Οι πολίτες ωφελούνται περισσότερο όταν ακμάζει η πόλη τους, παρά όταν ευτυχούν οι ίδιοι και δυστυχεί η πόλη τους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ελένη Φιλιππούση: Οι πολίτες ωφελούνται περισσότερο όταν ακμάζει η πόλη τους, παρά όταν ευτυχούν οι ίδιοι και δυστυχεί η πόλη τους

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 | 1:53 μ.μ.

10287360_10152304902434724_1283580549_n
10270078_10152304902459724_1202735869_n
πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση
Σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, ο οικογενειάρχης, ο επαγγελματίας, ο νέος, ο άνεργος χρειάζονται έμπρακτη και διαρκή υποστήριξη από τη Δημοτική Αρχή, στο σύνολο των ενεργειών για μια καλύτερη τοπική κοινωνία.
Κλειστές ομάδες, πολύχρονα κατεστημένα, επανάπαυση στα κεκτημένα δεν μας εκπροσωπούν, δεν είναι προς το συμφέρον των δημοτών.
Όλοι μαζί οφείλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο, όχι μόνο για να επιβιώσουμε, αλλά κυρίως για να προοδεύσουμε ως μονάδες αλλά και ως σύνολο μέσα στην πόλη μας.
Οι Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου πρέπει να σηματοδοτήσουν ένα ΤΕΛΟΣ και μία ΑΡΧΗ. Το ΤΕΛΟΣ μιας εξουσίας που έχει κουράσει και έχει κουραστεί.
Και την ΑΡΧΗ μιας νέας Διοίκησης με όρεξη για δουλειά, που θα στηρίζεται σε νέα πρόσωπα, άφθαρτα, με στόχους, με ανοιχτά μυαλά, με διορατικότητα.
Τα επόμενα πέντε χρόνια πρέπει να γίνουν πολλά: για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, για την υποστήριξη των δημοτών μέσα από τις κοινωνικές δομές, για καλύτερη καθημερινότητα από τα πιο απλά- που σήμερα δεν είναι αυτονόητα – μέχρι και τα πιο σύνθετα.
Με τους συλλόγους, τους φορείς και τους δημότες στην πρώτη γραμμή!
Ως παλιός κάτοικος της πόλης του Γέρακα, με γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δήμο μας, προβλήματα που δυστυχώς δεν λύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις προσδοκίες μας και τις υποσχέσεις που μας δόθηκαν, δηλώνω τη στήριξή μου στον υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη και τον συνδυασμό του «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις».
Οι στόχοι που έχει θέσει ο κ. Μερτύρης και οι συνεργάτες του ταιριάζουν με τα δικά μου πιστεύω και τη φιλοσοφία ότι πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα για όλο το Δήμο, για το κοινό μας καλό!
Ελένη Φιλιππούση
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ελένη καλή επιτυχία! Βοήθησε όσο μπορείς να σπάσει το απόστημα και να φύγει το καθεστως του ΓΕΡΑΚΑ. Οι καρεκλοκένταυροι δεν εχουν και δεν μπορούν πλέον να δώσουν τίποτα στη πόλη που γεννηθηκαμε και μεγαλώσαμε .

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...