Νέα λίστα με ονόματα δημοτών που στηρίζουν τη Δημοτική παράταξη “Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο” Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέα λίστα με ονόματα δημοτών που στηρίζουν τη Δημοτική παράταξη “Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο”

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 | 3:08 μ.μ.

symmetoxi-612x300


Η υποστήριξη στην δημοτική μας παράταξη ολοένα και μεγαλώνει. Αρκετοί δημότες ανταποκρίνονται στην ανάγκη για τη δημιουργία ενός μετώπου το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη να γυρίσει σελίδα στο Δήμο μας.Δημοσιεύουμε σήμερα για πέμπτη φορά νέο κατάλογο με ονόματα συνδημοτών μας οι οποίοι επιθυμούν να συμπαραταχθούν μαζί μας για την επιτυχία αυτού του σκοπού.

Πολίτες που αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζονταν μέχρι πριν λίγο καιρό μεταξύ τους. Με μία κοινή επιδίωξη: Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο!

Ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο και συμμετοχή.
Συνεχίζουμε με αισιοδοξία,σίγουροι για την επιτυχία!

pallinipress

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...