Κολόκας Τάσος για 7° Δημοτικό-Νηπιαγωγωγείο Παλλήνης: Ο κ.Ζούτσος δεν ήρθε αδιάβαστος, διαβασμένος ήρθε και με σχέδιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κολόκας Τάσος για 7° Δημοτικό-Νηπιαγωγωγείο Παλλήνης: Ο κ.Ζούτσος δεν ήρθε αδιάβαστος, διαβασμένος ήρθε και με σχέδιο

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 | 12:30 μ.μ.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω,ο κ.Ζούτσος δεν ήρθε αδιάβαστος, διαβασμένος ήρθε και με σχέδιο και με την τοποθέτηση ότι δεν ήρθε να κάνει πολιτική πήγε την συζήτηση εκεί που ήθελε.Αφού πέρασε στα γρήγορα την μη δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας του με τη περιφέρεια και να ενημερώσει για ένα τόσο σοβαρό θέμα όλους τους ενδιαφερόμενους(γονείς- δασκάλους- δημοτικούς συμβούλους), αρκέστηκε να μας πει ότι μίλησε με σκληρή γλώσσα και ότι η περιφέρεια πέταξε τον μπαλάκι σε αυτόν αντί να δώσει λύση.

Εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση, δεν θα συμφωνήσω όμως ότι ο δήμαρχος χειρίστηκε ,μάλλον δεν μπόρεσε να διαχειριστεί με την πρέπουσα σημασία,ένα τόσο καυτό θέμα. Δεν έχει κάνει σε κανένα εντύπωση που όλες οι επιστολές έχουν κοινοποίηση μόνο το γραφείο του δημάρχου και όχι και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ.Ζούτσου δεν είχαν ενημέρωση, τώρα που την έχουν ζήτησαν εξηγήσεις, όχι δημόσια, για τον αδέξιο χειρισμό που εκθέτει και αυτούς.Μην ξεχνάτε ότι με την αυτοκριτική και την κριτική γίνεσαι καλύτερος ,για όσους το έχουν ξεχάσει.Ο Δήμαρχος χειρίστηκε μόνος του την υπόθεση αντί να βάλει και τους γονείς δίπλα του ,αφού τόσο κόπτεται προεκλογικά για δημόσιες συζητήσεις, να βοηθούσαμε και εμείς όπως μπορούσαμε αλλά το αποτέλεσμα μην γελιόμαστε θα ήταν το ίδιο.

Θα συμφωνούσα τότε με την γενική συνέλευση που θα λέγαμε το παλέψαμε όλοι μαζί και ελάτε τώρα να πάρουμε αποφάσεις και όχι να ψηφίσουμε αν θέλουμε να φύγουμε και να πάμε απογευματινή βάρδια ή να μείνουμε ξέροντας τον κίνδυνο για τα παιδιά μας εκβιαστικά θα έλεγα. Ποιος δήμαρχος ,που θα είχε ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, θα ζητούσε από τους γονείς λύσεις; Σίγουρα έχουμε δίκιο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κανείς δεν απαντάει στα τόσα που έχουν γραφτεί για αυτό το θέμα και να πει ότι έχουμε άδικο για αυτό και για αυτό τον λόγο.

Κολόκας Τάσος

Δημότης Παλλήνης και Γονέας μαθήτριας του 7ου Δημοτικού Παλλήνης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...