Παλλήνη: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι - ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ: Αυτή είναι όλη η αλήθεια! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι - ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ: Αυτή είναι όλη η αλήθεια!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 | 10:23 μ.μ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Πρώτη δημοσίευση 13.09.2010

Μετά τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ προς τον Α. ΖΟΥΤΣΟ και τη δική μου αποχώρηση, την οποία ανακοίνωσα στους στενούς μου συνεργάτες και αφού άφησα να περάσει κάποιο διάστημα, θεωρώ σκόπιμο να ενημερώσω και αυτούς που υπέγραψαν τη στήριξη και αυτούς που μας στήριξαν, αλλά και τις κοινωνίες της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας, για το σκεπτικό της απόφασής μου αυτής. Πέρα από το σκεπτικό της απόφασης, νομίζω ότι χρειάζεται για ιστορικούς λόγους να φωτιστούν κάποιες λεπτομέρειες της διαδρομής μας και φυσικά θέλω να τονίσω με κατηγορηματικό τρόπο ότι σε καμιά περίπτωση η πρόθεσή μου δεν είναι να θίξω πρόσωπα.

Διάλεξα τον τύπο της συνέντευξης και απαντώ σε ερωτήσεις που συζητήθηκαν ή μου τέθηκαν αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί ένα γενικόλογο άρθρο θα άφηνε περισσότερα κενά.

Να είστε σίγουροι ότι και όποιες άλλες ερωτήσεις προκύψουν στο μέλλον θα τις απαντήσω με την ίδια ευθύτητα που απαντώ και στις σημερινές.

1. Γιατί αποχωρήσατε από τις εκλογές μετά την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να δώσει στήριξη στον Θαν. Ζούτσο;

Ήλπιζα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έδινε τουλάχιστον στήριξη σε κανέναν από τους δύο συνδυασμούς. Από τη στήριξη και μετά ο διχασμός του 1994 (Νικηταράς) και του 2006 (Μπουντουβάς) στην Παλλήνη άρχισε να φαίνεται σαν η νέα προοπτική που μεταφυτεύεται από την Παλαιά στη Νέα Παλλήνη.

Η στάση των κομματικών του Γέρακα και των πρώην υβριστών και νυν αντιδημάρχων του Γέρακα, έδειχνε ετοιμότητα για το νέο μεγάλο διχασμό.

Οι υπαίτιοι της παλαιάς διάσπασης κατά κοινή ομολογία, Νικηταράς – Μπουντουβάς, έτοιμοι να πάρουν τη μεγάλη «ρεβάνς». Είχα πει σε συνέντευξή μου ότι με κάλεσαν να κατέβω και δέχτηκα με βασική προϋπόθεση «να ΕΝΩΣΩ το ΠΑΣΟΚ της Παλλήνης», να ξεπεράσουμε την καταστροφική εσωστρέφεια των 16 ετών και να οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα ανοιχτό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο. Δεν ήρθα να διχάσω ή να διαιωνίσω ένα διχασμό για άλλα 16 χρόνια και στο νέο Καλλικράτειο Δήμο Παλλήνης.

2. Ναι, αλλά η νίκη σας δεν θα δικαίωνε τον αγώνα;

Τρεις βουλευτές της περιοχής μας τάχθηκαν πεισματικά όχι υπέρ του Ζούτσου, αλλά υπέρ της εξαφάνισής μου από το προσκήνιο και μάλιστα εμφανώς πριν τις διαδικασίες του κόμματος.

Το 2006 με πίεζαν να δεχτώ να είμαι υποψήφιος Νομάρχης Ανατολικής Αττικής σαν ο πιο κατάλληλος για να φύγω από τα πόδια τους στις επερχόμενες τότε βουλευτικές εκλογές. Σήμερα δεν με ήθελαν υποψήφιο για τον ίδιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...